Brief knapen april – mei 2024

Hallo, kleine knapen

Jammer genoeg moet ik jullie bij deze mededelen dat dit de laatste brief van het KSA-jaar is. Toch gaan we van deze laatste paar activiteiten een episch avontuur maken. Een van deze epische avonturen is het welbekende paasweekend van 12 tot 14 april. Wij als leidersgroep zien jullie daar graag terug! Dus schrijf je maar snel in via onze website, en wij zorgen voor de rest!

Ook is er de welgeliefde vader-zoonactiviteit op 4 mei! Zorg dus dat je deze data vrij houdt voor (extreem) veel KSA-plezier. En vergeet natuurlijk je vader (of alternatief) niet uit te nodigen! 

De vader-zoonactiviteit wordt opgevolgd door de daguitstap op 11 mei. De leidersgroep heeft bepaald dat we dit jaar naar Toverland gaan. We gaan hier in talloze achtbanen zitten, lachen, en/of schreeuwen. Het belooft wederom een heel leuke beleving te worden, dus zorg ervoor dat je erbij bent.

Na al deze leuke activiteiten zijn er jammer genoeg geen activiteiten meer en zullen jullie moeten wachten tot het episch kamp in de zomer. Jullie ouders zijn wel nog welkom op de ouderavond op 17 mei. Hier zal het voornamelijk gaan over het zomerkamp, maar je kan er ook terecht met alle andere vragen, alsook een versnapering en een verfrissing.

Groeten

Jullie knapenleiders 

6 aprilGeen activiteit4 meiVader-zoonactiviteit
12-14 aprilPaasweekend11 meiDaguitstap
20 aprilGeen activiteit17 meiOuderavond
27 aprilAround the world18 meiGeen activiteit