Verbouwingen

Dag ouders, oud-Blauwvoeters en sympathisanten,

De voorbije jaren is er veel gesproken over verbouwingen van de Burcht, ons KSA heem. Een paar jaar geleden zijn de voorbereidingen hiervoor begonnen en het laatste jaar zijn deze in een stroomversnelling geraakt. Momenteel zijn de plannen voor de verbouwingen al grotendeels af, hebben we al offertes verzameld en is ons dossier in behandeling bij de stad. 

Wat zal er allemaal verbouwd worden? Vraagt u zich misschien af. 

We zullen de verouderde keuken volledig vervangen en beter uitrusten voor kampverhuur en eigen gebruik. Er zullen douches geïnstalleerd worden, samen met een warmteketel (dat hebben we namelijk niet) en enkele reparaties en verbeteringen van onze huidige sanitaire voorzieningen. Ten laatste zullen we een materiaalkot bijzetten achter het heem, ter vervanging van de verroeste en versleten container die er nu staat.

Gelukkig zijn dit geen enorm ingrijpende verbouwingen, wat betekent dat de activiteiten gewoon zullen kunnen doorgaan en de kinderen zoals altijd plezier kunnen beleven.

Uiteraard zal dit onze vereniging veel geld kosten en zullen we speciale evenementen organiseren waarvan de winst integraal naar de verbouwingen gaan, verder is eventuele hulp altijd welkom!

Met veel groeten,

De verbouwgroep en de gehele leiding van KSA De Lommelse Blauwvoeters