Kamp 2023

Beste leden en ouders

Het is al bijna zover, ons zomerkamp is in aantocht! Dit jaar zullen we naar Grobbendonk vertrekken. Daar zullen we middenin een natuurgebied van defensie kamperen (langs de militaire basis van Grobbendonk!). Anders dan vorig jaar zullen alle bannen in tenten slapen. Het thema van dit jaar is zombies vs wetenschappers. Op de eerste kampdag zullen de leden het kampfilmpje met het verhaal te zien krijgen. 

Alle bannen behalve de hernieuwers en de piepjongknapen zullen zoals gewoonlijk van 21 tot 31 juli op kamp gaan. De hernieuwers vertrekken een dagje vroeger om de leiding te helpen met de opbouw van de kampplaats. De piepjongknapen wordt gebracht tijdens de bezoekdag op 24/7. 

KAMPBOEKJE

U kan via onderstaande koppeling het kampboekje lezen. In dit boekje vindt u alle uitleg over het kampthema, de benodigdheden voor kamp, uitleg over de bezoekdag enzovoort. De kampboekjes worden rondgebracht tijdens de bezoeken.

Kampboekje

INSCHRIJVING EN BETALING KAMP

Inschrijven voor het kamp kan via dit formulier: KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Sociaal tarief: 90 EUR voor de piepjongknapen / 120  EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers;

Standaardtarief: 105 EUR voor de piepjongknapen / 135 EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers;

Solidariteitstarief: 120 EUR voor de piepjongknapen / 160 EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers

De uitleg bij de drie verschillende bedragen vindt u in het kampboekje. 

Betalen kan je door het bedrag (per inschrijving) te storten op ons rekeningnummer: BE52 0689 0347 5609

Gebruik als referentie: “Voornaam + Naam lid KAMP 2023“

Inschrijven en betalen dient te gebeuren tegen 12 juli. Mocht u problemen ondervinden met het betalen kan u ons gerust contacteren!

MEDISCHE FICHE

De medische fiche kan u hieronder downloaden, gelieve deze ingevuld mee te geven met uw zoon/zonen. U kan hem ook rechtstreeks aan hun banverantwoordelijke of de hoofdleider afgeven. Vergeet dit zeker niet!

Medische fiche

AFLEVEREN BAGAGE

Zoals jullie in het kampboekje kunnen lezen kan u op 19 juli tussen 20u en 20u30 de bagage afleveren aan ons lokaal, waar deze meteen wordt ingeladen. Voor de piepjongknapen is dit niet nodig, zij worden samen met al hun spullen gebracht op de bezoekdag op 24/07. Denk eraan dat men de Nieuwe Kopen niet zonder vergunning in mag rijden. 

Kan u er dan zelf niet zijn? Gelieve dan de bagage van uw zoon/ zonen mee te geven aan iemand anders.

Tijdens het inladen van de bagage is er ook de mogelijkheid om kledij te kopen. Graag herinneren wij jullie eraan dat wij kledij waar uw zoon uit is gegroeid overkopen voor onze tweedehands kledijverkoop. Gelieve contant te betalen!

OPHALEN BAGAGE

Op 31/7 kan de bagage aan het lokaal afgehaald worden van 20u00 tot 20u30. Denk eraan dat de Nieuwe Kopen een vergunningsplichtige weg is. Er zal ook een verloren voorwerpen tafel zijn.

BEZOEKDAG

In het inschrijvingsformulier kan u aangeven met hoeveel personen u schat te komen op de bezoekdag. Betalen kan ter plaatse, pak dus zeker contant geld mee. De leiding en de hernieuwers zullen er hamburgers (ook vegetarisch) en salades bereiden.

Leden die ingeschreven zijn voor kamp zijn automatisch ingeschreven, u moet hen dus niet meer inschrijven. De bezoekdag valt op 24/07 (16u30-20u30). Ouders, familie (en misschien zelfs liefjes) zijn welkom om gezellig samen te eten op de kampplaats. 

BEZOEK LEIDING VÓÓR KAMP

Zoals u al kon lezen in de mail zullen er een paar leiders van iedere ban thuis op bezoek komen bij alle leden, nieuwe leden zullen bij tijdsgebrek voorrang krijgen. Dit zal gebeuren tijdens de laatste dagen van juni en de eerste weken van juli. Dit dient om kort wat extra uitleg te geven over het kamp en eventuele resterende vragen te beantwoorden.

Het formulier om aan te geven welke momenten het beste voor u uitkomen vindt u terug in de mail. 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om de hoofdleider of een banverantwoordelijke te contacteren!

Tot binnenkort!

De leiding