Kamp 2022

Beste leden en ouders

Niet alleen een fantastische festivalzomer is in aantocht, maar ook het zomerkamp! Dit jaar zullen we naar het mooie Gierle (Lille) trekken, vlak naast de Lilse Bergen en omringd door natuur! Het terrein ligt langs een groot bos en vlakbij het recreatiegebied de Lilse Bergen. De kleinsten zullen in een lokaaltje slapen en de oudere leden in tenten. Het thema van dit jaar is Wilde Westen! Alle bannen behalve de hernieuwers en de piepjongknapen zullen zoals gewoonlijk 10 dagen van 21/07 tot 31/07 op kamp gaan. De HN vertrekt een dagje vroeger om de leiding te helpen klaarzetten en de PJKN wordt gebracht op de bezoekdag op 24/07.

KAMPBOEKJE

U kan via onderstaande koppeling het kampboekje lezen. In dit boekje vindt u alle uitleg over het kampthema, de benodigdheden voor kamp, uitleg over de bezoekdag enzovoort. U kan begin juli het boekje ook fysiek in uw brievenbus terugvinden!

INSCHRIJVING EN BETALING KAMP

Inschrijven voor het kamp kan via dit formulier: KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

  • Sociaal tarief: 90 EUR voor de piepjongknapen / 120  EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers;
  • Standaardtarief: 105 EUR voor de piepjongknapen / 135 EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers;
  • Solidariteitstarief: 120 EUR voor de piepjongknapen / 160 EUR voor de jongknapen, knapen, jonghernieuwers en hernieuwers

De uitleg bij de drie verschillende bedragen vindt u in het kampboekje. Het solidariteitstarief is dit jaar opgeslagen, dit omdat we omwille van o.a. de hoge inflatie meer kosten maken.

Betalen kan je door het bedrag (per inschrijving) te storten op ons rekeningnummer:

BE52 0689 0347 5609

Gebruik als referentie: “Voornaam + Naam lid KAMP 2022“

Inschrijven en betalen dient te gebeuren tegen 11 juli. Mocht u problemen ondervinden met het betalen kan u ons gerust contacteren!

MEDISCHE FICHE

Het medische fiche kan u hieronder downloaden, gelieve het ingevuld mee te geven met uw zoon/zonen. U kan het ook aan hun banverantwoordelijke of de hoofdleider afgeven. Vergeet dit zeker niet!

AFLEVEREN BAGAGE

Zoals jullie in het kampboekje kunnen lezen kan u op 19 juli tussen 20u en 20u30 de bagage afleveren aan ons lokaal, waar het meteen de vrachtwagen wordt ingeladen. Voor de piepjongknapen is dit niet nodig, zij worden samen met al hun spullen gebracht op de bezoekdag op 24/07.

Kan u er dan zelf niet zijn? Gelieve dan de bagage van uw zoon/ zonen mee te geven aan iemand anders.

Tijdens het inladen van de bagage is er ook de mogelijkheid om kledij te kopen. Graag herinneren wij jullie eraan dat wij kledij die uw zoon uit is gegroeid overkopen voor onze tweedehands kledijverkoop. Gelieve contant te betalen!

BEZOEKDAG

Inschrijven voor de bezoekdag kan via dit formulier: klik hier.

Leden die ingeschreven zijn voor kamp zijn automatisch ingeschreven, u moet hen dus niet meer inschrijven. De bezoekdag valt op zondag 24/07 (16u30-20u30). Ouders, familie (en misschien zelfs liefjes) zijn welkom om gezellig samen te eten op de kampplaats. U zult 1-2 weken na inschrijving een bevestigingsmail ontvangen met de betalingsgegevens en bijkomende uitleg.

BEZOEK LEIDING VÓÓR KAMP

Er zullen een paar leiders van iedere ban thuis op bezoek komen bij alle nieuwe leden en indien voldoende tijd bij alle overige leden. Dit zal gebeuren tijdens de laatste dagen van juni en de eerste weken van juli. Dit dient om kort wat extra uitleg te geven over het kamp en eventuele resterende vragen te beantwoorden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om de hoofdleider of een banverantwoordelijke te contacteren!

Tot binnenkort!

De leiding