Brief jongknapen april – mei 2024

Dag, dag, jongknapen

De laatste maanden van het jaar gaan van start en dat vinden wij als leider natuurlijk even erg als jullie, maar om er toch nog een leuke tijd van te maken staat er heel veel leuks op de planning. Daarom zijn jullie allereerst allemaal uitgenodigd op het jaarlijkse paasweekend, dat zal doorgaan van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Volgens mijn persoonlijke herinneringen is dit altijd een van de beste weekends van het jaar. Zo staat er een weekend vol leuke activiteiten gepland waar de hele dag lang plezier wordt gemaakt, om dan ’s avonds allemaal samen gezellig in het KSA-lokaal te slapen. Alle informatie vind je hier terug.

Hierna zijn we zeker nog niet klaar met al die leuke dingen, want zo zullen we ook dit jaar naar het Doki Fun Festival gaan. Samen met de piepjongknapen zullen we op zaterdag 27 april een magische wereld betreden met bizarre personages en leuke shows die ons de hele dag meenemen doorheen onze fantasie. Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want het wordt fantastisch! Zitten je ouders nog niet in de Whatsapp-groep van het Doki Fun Festival? Laat ons dan iets weten!

Misschien dat je nu begint te denken dat dit het hoogtepunt moet zijn van het jaar, maar niks is minder waar, want een week later op 4 mei staat de vader-zoonactiviteit op de planning. Op die dag kan je samen met je papa (of alternatief) naar de activiteit komen om eens te laten zien hoeveel plezier we hier altijd hebben op de KSA. 

Dit gezellige jaar met zoveel leuke activiteiten kunnen we niet anders afsluiten dan met een daguitstap. Daarom zullen we op zaterdag 11 mei een dag meemaken met spannende attracties en magische avonturen in Toverland! Alle informatie over de aankomende activiteiten zal steeds volgen op onze website.

Ik heb alvast heel veel zin in de komende maanden en hoop dat ik jullie zal zien om het jaar goed af te sluiten en ons voor te bereiden op het kamp en volgend jaar.

Oh, en nog iets. Jullie ouders zijn hartelijk welkom op onze ouderavond op 17 mei. Hier zal het voornamelijk gaan over het zomerkamp, maar je kan er ook terecht met alle andere vragen, alsook een versnapering en een verfrissing. Tot dan!

Groetjes, jullie leiding

6 aprilGeen activiteit4 meiVader-zoonactiviteit
12-14 aprilPaasweekend11 meiDaguitstap
20 aprilGeen activiteit17 meiOuderavond
27 aprilDoki Fun Festival18 meiGeen activiteit