Paasweekend 2024

Beste leden, beste ouder(s)

De paashaas heeft heuglijk nieuws te brengen! We gaan van vrijdag 12 april tot zondag 14 april namelijk weer op paasweekend. Dit is een weekend met k(ei)leuke activiteiten waarbij we overnachten in de Burcht, ons KSA-lokaal. Voor de jongere leden is dit weekend overigens een mooi voorproefje van hoe het zomerkamp er uit zal zien.

De leden (piepjongknapen, jongknapen, en knapen) worden verwacht op vrijdag om 19 uur aan de parking van De Soeverein. Daar zullen enkele lieftallige leiders klaarstaan om de bagage te helpen dragen naar het KSA-lokaal. Op zondag omstreeks 12 uur kunnen de leden weer opgehaald worden aan het KSA-lokaal – denk eraan om de auto te parkeren aan de parking van De Soeverein.

Wat zit er best allemaal in de koffer?

  • Veldbed, slaapzak, kussen, en zaklamp
  • Pyjama en toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, washandje), eventuele medicatie
  • Gamel (of bord), beker, en bestek
  • KSA-kledij, kleren voor een weekend spelen, (regen)jas, ondergoed

Beschik je (nog) niet over je eigen veldbed, gamel, of iets anders? Laat het ons weten via het inschrijvingsformulier, en dan proberen wij dit te voorzien.

Het paasweekend kost €20. In ruil krijgen de leden 3 lekkere maaltijden op zaterdag en 1 even lekkere maaltijd op zondagmorgen, alsook veel speelplezier en een afsluiter met een versnapering. Betalen kan op rekeningnummer BE52 0689 0347 5609 met vermelding van naam van het lid en ‘paasweekend’.

Mocht deze kostprijs een drempel vormen om deel te nemen, dan is het ook mogelijk om een verminderde kostprijs van €10 te betalen. Dit kan zonder dat wij er verdere vragen over stellen, en met volledige discretie.

Inschrijven voor het paasweekend kan door dit formulier in te vullen. Inschrijven kan nog tot en met 5 april.

Neem gerust contact op als er nog verdere vragen of bemerkingen zijn!

Groetjes, de leiding