Brief piepjongknapen april – mei 2024

Dag piepjongknapen 

De afgelopen weken hebben we al genoten van een overvloed aan leuke activiteiten! En er staat nog zoveel meer moois voor ons klaar om naar uit te kijken. De zon heeft haar stralen al laten schitteren, wat natuurlijk maar één ding kan betekenen: de lente staat voor de deur. Het seizoen van lekker weer en ravotten in onze korte broeken is in aantocht!

Met de vakantie al in zicht kondigen we aan dat er van 12 tot 14 april een paasweekend plaatsvindt op de KSA. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol spelletjes, verrukkelijk eten en gezellig overnachten in het KSA-lokaal. Alle nodige informatie vind je hier terug.

In april schittert niet alleen het paasweekend , maar ook het veelbelovende Doki Fun Festival op 27 april staat op onze kalender. Tijdens dit betoverende evenement worden jullie ondergedompeld in een wereld vol magie en avontuur. Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want dit festival is er een om nooit te vergeten. Zitten je ouders nog niet in de Whatsapp-groep van het Doki Fun Festival? Laat ons dan iets weten!

Verder starten we mei met een van de leukste activiteiten van het jaar, namelijk de vader-zoonactiviteit op 4 mei. Hier kunnen jullie samen met jullie papa (of alternatief) naar de KSA komen. Het belooft een dag vol plezier en verbinding te worden. Je papa zal er waarschijnlijk nog meer naar uitkijken dan jij!

Als kers op de taart hebben we nog de daguitstap naar Toverland op 11 mei gepland, waar we samen zullen genieten van spannende attracties en betoverende avonturen. Droom er alvast maar over, en wij bezorgen je binnenkort de nodige informatie.

In een notendop beloven de komende weken gevuld te zijn met boeiende activiteiten en kansen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Later vindt er in de zomer dan nog ons zomerkamp plaats. Jullie ouders zijn dus uitgenodigd om naar onze ouderavond op 17 mei te komen. Hier zal het voornamelijk gaan over het zomerkamp, maar je kan er ook terecht met alle andere vragen, alsook een versnapering en een verfrissing. Tot dan!

Met groetjes van jullie leiding!

6 aprilGeen activiteit4 meiVader-zoonactiviteit
12-14 aprilPaasweekend11 meiDaguitstap
20 aprilGeen activiteit17 meiOuderavond
27 aprilDoki Fun Festival18 meiGeen activiteit