Brief jonghernieuwers april – mei 2024

Goeiedag, JHN’ers

Dit is helaas de laatste brief van dit KSA-jaar, dus laten we stilaan afsluiten met nog een hele hoop hoogdagen. Binnenkort gaan wij, de leiding, samenzitten om een episch avontuur in elkaar te steken tijdens het paasweekend van 12 tot 14 april. Zorg er dus zeker voor dat je dan niet op vakantie bent, want meer informatie volgt.

Na het topweekend krijg je tijd om al het werk voor school in orde te brengen en verwachten we jullie weer terug op 27 april voor een gewone activiteit. In het volgend weekend op 4 mei vindt de vader-zoonactiviteit plaats. Zonder al te veel te verklappen hoop ik dat je niet te veel hoogtevrees hebt, want anders gaat dit een spannende dag worden. We houden je nog op de hoogte!

Op 11 mei gaat onze jaarlijkse daguitstap door. We hebben ervoor gekozen om naar Toverland te gaan. We gaan lachen en schreeuwen in de snelle achtbanen, goed boefen in de zon, en vooral niet met meisjes praten. Je inschrijven voor deze fijne dag zal binnenkort kunnen via onze website.

Breng je ouder(s) ook nog even op de hoogte van de ouderavond op 17 mei. Hier zal het voornamelijk gaan over het zomerkamp, maar je kan er ook terecht met alle andere vragen, alsook een versnapering en een verfrissing.

Met het einde van deze brief zit het er dan ook op voor de gewone activiteiten en wordt het aftellen tot weer een geweldig kamp in de zomer.

Peace out, leiding

6 aprilGeen activiteit4 meiVader-zoonactiviteit
12-14 aprilSurvivalweekend11 meiDaguitstap
20 aprilGeen activiteit17 meiOuderavond
27 aprilRoadtrip Nr 3 ????18 meiGeen activiteit