Brief hernieuwers april – mei 2024

Geliefde hernieuwers

Pasen staat voor onze voeten, net als tal van andere leuke gebeurtenissen. Vanaf 9 april zal Triptrap doorgaan, waar helaas niet veel hernieuwers voor zijn ingeschreven. Ik wens de leden die wel meegaan veel trapplezier, en ik hoop dat jullie leiders Arthur en Sverre kunnen bijbenen. Zij hebben zich namelijk zeer goed voorbereid, inclusief hoogtestage. Ik verwacht natuurlijk niets anders dan de totale overwinning over alle andere Limburgse KSA’s, ook al is het officieel misschien niet een wedstrijd.

Op zaterdag 13 april halen we onze beste kookkunsten weer naar boven voor het paasweekend, waar alle Blauwvoeters van kunnen smikkelen en smakkelen.

Op de vader-zoon activiteit van zaterdag 4 mei kunnen jullie meedoen als je wil. Zo niet, kun je ook altijd meehelpen, wat altijd geapprecieerd wordt.

Op zaterdag 11 mei gaan we op daguitstap, met bestemming toverland! Episch. Of zoals ze in het Spaans zeggen: épico.

Op 17 mei vindt een ouderavond plaats. Hier kunnen jullie ouders terecht voor vragen over kamp, of vragen in het algemeen. Altijd welkom!

Voor de rest wil ik nog even meegeven dat de HN in de zomer een zomercafé/beerpongtoernooi zal organiseren om het weekend op kamp te financieren. Laat dit niet liggen, en spreek met elkaar hierover. Dan kunnen we er samen misschien wel een heel mooi kamp van maken deze zomer.

Ziezo. De toekomst lacht ons  toe. Laten we teruglachen. Ik wens jullie alvast een fijn Pasen toe en een leuke verderzetting van het KSA-jaar.

Groet 

Pierre