Daguitstap 2024

Beste leden, beste ouder(s)

De daguitstap is zoals altijd een van de leukste dagen van het KSA-jaar! Op zaterdag 11 mei trekken we er met z’n allen op uit naar Toverland voor een dag met spannende attracties en magische avonturen. In Toverland is er voor alle leeftijden van alles te beleven! 

De leden (piepjongknapen, jongknapen, knapen, jonghernieuwers, en hernieuwers) worden verwacht op zaterdag om 8.15 uur aan de parking van De Soeverein. Hier zal een bus klaar staan, die om 8.30 uur zal vertrekken richting Toverland. Omstreeks 18.30 uur verwachten we terug te zijn en kunnen de leden weer opgehaald worden aan de parking van De Soeverein

Wat zit er best allemaal in de rugzak?

  • KSA-kledij, regenjas bij slecht weer, zonnecrème bij mooi weer
  • Identiteitskaart of Kids-ID
  • Brooddoos met boterhammen, drinkbus, en tussendoortje
  • Een beetje zakgeld is toegelaten, maar geen must

De daguitstap kost €36. Hiermee betalen wij het ticket voor Toverland, alsook de bus die ons naar Toverland brengt. Betalen kan op rekeningnummer BE52 0689 0347 5609 met vermelding van naam van het lid en ‘daguitstap’.

Mocht deze kostprijs een drempel vormen om deel te nemen, dan is het ook mogelijk om een verminderde kostprijs van €18 te betalen. Dit kan zonder dat wij er verdere vragen over stellen, en met volledige discretie.

Inschrijven voor de daguitstap kan door dit formulier in te vullen. Inschrijven kan nog tot en met 1 mei.

Neem gerust contact op als er nog verdere vragen of bemerkingen zijn!

Groetjes, de leiding