Vader-zoonactiviteit 2024

Beste leden, beste ouder(s)

Op zaterdag 4 mei is het tijd voor een beetje nostalgie, want dan vindt namelijk de vader-zoonactiviteit plaats. Op deze dag kunnen de zonen eens laten zien wat het inhoudt om een échte KSA’er te zijn. We zullen een tocht ondernemen te land, ter zee, en in de lucht, dus avontuur is verzekerd!

We nodigen vader (of ander familielid) en zoon (of zonen) graag uit om 14 uur aan de Burcht, ons KSA-lokaal. Omstreeks 18 uur wordt het einde voorzien, waarbij we afsluiten met een kleine verfrissing.

Aan de vaders willen we vragen om kledij te dragen om je op het water te begeven. Een handdoek is ook zeker geen overbodige luxe. De zonen zullen steeds aan land blijven, en hoeven dus geen speciale kledij te dragen.

De vader-zoonactiviteit kost €5 per groepje. Hiermee kunnen wij de nodige materialen voorzien, en zal je daarnaast kunnen genieten van een drankje achteraf. Betalen kan op rekeningnummer BE52 0689 0347 5609 met vermelding van naam van het lid (of leden) en ‘vader-zoonactiviteit’.

Mocht deze kostprijs een drempel vormen om deel te nemen, dan is het ook mogelijk om een verminderde kostprijs van €2.5 te betalen. Dit kan zonder dat wij er verdere vragen over stellen, en met volledige discretie.

Inschrijven voor de vader-zoonactiviteit kan door dit formulier in te vullen. Inschrijven kan nog tot en met 1 mei.

Neem gerust contact op als er nog verdere vragen of bemerkingen zijn!

Groetjes, de leiding