Ouderavond 2024

Beste ouder(s)

Graag nodigen we jullie uit voor een ouderavond op vrijdag 17 mei. Deze vindt plaats in de Burcht, ons KSA-lokaal, en zal aanvangen omstreeks 20 uur

Doorheen de avond zullen we overlopen hoe het zomerkamp er uit zal zien. Zo geven we alvast wat praktische details mee, en maken we ook het tot nog toe strikt geheime kampthema bekend. Voor de leden die voor de eerste keer mee op kamp gaan is het dus de uitgelezen kans om te zien welke avonturen hen te wachten staan – zij zijn dan ook meer dan welkom om mee te komen naar de ouderavond.

Op het einde van de avond wordt er tijd voorzien voor alle andere mogelijke vragen, en voor een babbel met de leiders. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om KSA-kledij te passen en aan te kopen.

We willen vragen om je op voorhand even in te schrijven voor de ouderavond via dit formulier. Zo weten wij hoeveel personen we ongeveer mogen verwachten.

Kan je er niet bij zijn? Geen zorgen! De leiders brengen ieder lid nog graag een bezoekje aan huis voor wat meer gerichte informatie en om elkaar wat beter te leren kennen. De bezoekjes vinden plaats van eind juni tot begin juli. Meer informatie hierover volgt nog.

Tot binnenkort!

De leiding