’t Schrijverke: november-december

Gegroet Jongknaap!

November en december staan weer voor de deur en deze maanden hebben heel wat in petto voor jullie! Naast de wekelijkse activiteiten met jullie geweldige leiding, die jullie met plezier zien komen op zaterdagnamiddagen, zijn er ook weer de jaarlijkse evenementen: De Sint-Maarten en natuurlijk de kienavond!

Op 1 november zullen we allemaal gaan houtsprokkelen. Waarom? De Sint-Maarten natuurlijk! 9 november zullen we het vuur aansteken. Die avond zijn jullie dan ook allemaal welkom met jullie ouders, familie, vriendjes en noem maar op.
Er zullen drankjes en hapjes aanwezig zijn, zoals hotdogs, wafels, warme chocomelk… Voor de ouders hebben we ook lekkere drankjes! We verwachten jullie vanaf 19h00.

Het volgende evenement is de kienavond, deze vindt plaats op 15 november. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor degene die pech hebben tijdens het kienen is er natuurlijk ook nog altijd de tombola, altijd prijs dames en heren, appels en peren! De hoofdprijs is net zoals vorig jaar een TV. Wij wensen jullie alvast heel veel geluk in het winnen van de grote prijzen, maar ook de kleine prijzen 😉

Voor de rest willen wij jullie nog melden dat er binnenkort iemand ons komt bezoeken, iemand die veel snoepjes en speculaas uitdeelt. Wij denken wel dat jullie weten wie wij hiermee bedoelen… Dus werk goed mee tijdens de activiteiten en wees braaf thuis, want dan zullen jullie worden beloond door Sinterklaas!

 

Tot de volgende actitiveit!

Met heeeeeel veeeel stoere groetjes,

Jullie leiders,
Coy, Kevin, Koby, Matthias en Nicky

 

 

1 November Houtsprokkelen 6 December Koning winter!
9 November Sint Maarten 13 December Geen activiteit
15 November Kienavond 20 December Kerstspelen
22 November Geen activiteit 27 December Geen activiteit
29 November Sinterklaas