’t Schrijverke: november-december

Beste vrienden

Wat een geluk hebben we toch gehad met dat mooie weer de afgelopen weken. Kon het nog maar wat langer duren… Toch is het onvermijdelijk; de sneeuw, de kou, het hilarische zicht van je vrienden die denken dat ze heus wel die bocht scherp kunnen nemen…
Ik heb één specefieke vriend die alleen daarom al de winter niet kan uitstaan. Ik bedoel die jongen viel altijd, EVERY. SINGLE. DAY. Helemaal blij word ik er gewoon van om naar school te gaan. In volle verwachting om hem die dag weer te zien sneeuw happen. Wat een tijden.

Goed, naast deze geweldige verhaaltjes die jullie ongetwijfeld zelf ook nog zullen meemaken hebben we ook dit jaar weer wat evenementen gepland. Eerst en vooral staat onze jaarlijkse Sint-Maarten weer op het programma. Deze zal plaatsvinden op zondag 9 november. Zet dit dus maar in de agenda! Wat je ook zeker niet mag missen en dus ook meteen in die agenda noteert is onze kienavond! Dit op zaterdag 15 november in de zaal van het Provil.

Er zijn dus wat nadelen aan de koudere maanden, maar we mogen ons zeker niet laten doen door moeder natuur, want wij zijn mannen. En hier op de KSA hebben de mannen het voor het zeggen( duh, want KSA is alleen voor dudes, gosh).
Wat november en december voor onze knapen inhoud zal sowieso mier cool zijn. Bijna zo cool as Bleuk, want niemand of niets is cooler dan DJ Bleuk. Buiten deze speciale activiteiten zullen de andere zaterdagen gevuld worden met dikke pret en plezier. Ik kan alvast niet wachten! The North never Forgets, Winter is coming.

 

1 November Houtsprokkelen 6 December Crit-activiteit
9 November Sint Maarten 13 December Geen activiteit
15 November Kienavond 20 December De groote Steuf winter-activiteit
22 November Geen activiteit 27 December Geen activiteit
29 November Sinterklaas