’t Schrijverke: november-december

Dag beste piepers

De eerste twee maanden van het KSA-jaar zijn al bijna achter de rug. Ik denk dat jullie het allemaal met mij eens zijn wanneer ik zeg dat het tot nu toe al top was! We hebben ook al gemerkt dat we een heel leuke groep hebben. We hebben leden die wel eens de deugeniet durven uithangen, zo hebben we er een paar die zich elke week insmeren met het houtskool of de modder, tot groot plezier van de ouders. Ook hebben we natuurlijk wat rustigere leden, wat de leiders dan weer heel fijn vinden! Ook werd er door ons opgemerkt dat we te maken hebben met enkele casanova’s die al wel eens naar links en rechts durven kijken wat de VKSJ of Chiro aan het uitsteken is.
We hebben de afgelopen weken al goed gespeeld, gesport en natuurlijk ook gefeest. Zo zagen we dat er enkele uitstekende dansers onder de piepers waren op de kinderdisco!
Natuurlijk heeft de leiding nog meer van al dit leuks voor jullie gepland. Nu we langzaam de laatste zomerdagen achter de rug hebben, komen er weer enkele jaarlijkse herfstactiviteiten aan. Zo is er bijvoorbeeld onze Sint-Maarten, waar iedereen (leden, broers, zussen, ouders, tantes, nonkels, oma’s & opa’s, …) van harte is uitgenodigd om rond het grote vuur gezellig iets te komen eten of drinken. MAAR! Dit vuur komt er natuurlijk niet vanzelf. We rekenen natuurlijk op jullie brede borstkassen en armen om de takken op een grote hoop te krijgen, zodat we dit jaar het grootste vuur ooit kunnen bouwen! Ook willen we nog eens speciaal een oproep doen om allemaal naar onze kienavond te komen op 16 november, dit ten voordele van ons KSA-lokaal. Verkoop dus zo veel mogelijk kienkaarten! (Denk er aan: diegene die het meest verkocht krijgt wint een mooie prijs!)
En wees maar niet ongerust, we weten ook wel waarom jullie deze brief aan het lezen zijn kleine vriendjes. Natuurlijk komt hij ook dit jaar bij ons: de Sint!! Verzorg jullie tandjes dus de komende weken, zodat jullie op 29 november zo goed mogelijk voorbereid zijn op al dat lekkers (en voor wie stout is de roe natuurlijk).
Onderaan vinden jullie nog een schema van de planning.

Zo, nu zijn jullie weer wat op de hoogte van wat er de komende maanden te gebeuren staat!
We zullen jullie verwachten!

Met jeugdige groeten,

Jullie fantastische leiding.

1 november Houtsprokkelen 6 december Activiteit: Winter Is Coming
9 november Sint Maarten  13 december Geen activiteit
15 november Kienavond 20 december Activiteit: Het 2014 Spel
22 november Geen activiteit 27 december Geen activiteit
29 november Sinterklaas