Het redactioneel: november-december

Beste ouders

Nu we het nieuwe werkjaar met glans zijn gestart, kan ik ook niet anders concluderen dat we met deze groep de komende weken nóg meer plezier en fijne herinneringen zullen maken. Geweldig gewoon om onze KSA elk jaar weer te zien groeien! Namens de leidingsgroep bedanken wij jullie dan ook voor het vertrouwen dat jullie in onze jeugdbeweging stoppen.

Om elk jaar ook te kunnen blijven groeien hebben we daarom ook de nodige faciliteiten nodig. Nu de eerste fase van onze verbouwing v/h lokaal is afgehandeld, staat het volgende hoofdstuk voor de deur (zie foto). In deze tweede fase richt het verbouwingsteam zich voornamelijk op de sanitaire voorzieningen. Binnenkort zullen de ramen en deuren vervangen worden. Later worden we nog verwend met nieuwe toiletten en zeker niet te vergeten worden er ook nog eens douches geplaatst!
Hele mooie vooruitzichten dus. Niet alleen voor de leiding, maar ook voor onze leden.Verbouwen

Over vooruitzichten gesproken. Ook dit jaar staan de wintermaanden weer vol met tal van leuke evenementen. Allereerst staat het groot Sint-Maarten vuur op ons programma wat zal plaatsvinden op zondag 9 november. Kom met zoon en dochter, bomma en bompa, tante en nonkel, … gezellig een warme choco drinken en geniet van het grootse vuur. Vanaf 19:00 u is iedereen welkom.
Naast het Sint-Maarten staat onze jaarlijkse kienavond als tweede in onze planning. De avond vindt plaats op zaterdag 15 november. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website (zie links). Daarnaast kunnen jullie ook perfect onze evenementenplanning volgen via onze Facebookpagina! Voor onze 2 kleinste bannen, de piepjongknapen en jongknapen staat er deze periode nog iets leuks gepland. Zij zullen tijdens de activiteit van zaterdag 29 november verrast worden door een bezoekje van Sinterklaas!

Als laatste wil ik nog even aanhalen dat we sinds dit werkjaar met een online inschrijvingsformulier zijn gestart. Omdat dit nog allemaal nieuw is kan het ook niet anders dan dat er hier en daar wat dingen fout lopen. Desondanks de complicaties zijn we zeer tevreden met het resultaat. Ondervindt u toch nog een probleem of weet u niet goed hoe dit allemaal werkt, neem dan gerust contact op!(zie link onderaan)

Hierbij beëindig ik het redactioneel voor de periode november-december. Hebt u nog vragen in verband met toekomstige zaken of activiteiten? Zijn er nog wat problemen met het inschrijven van uw zoon? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar onze bondsleider Matthias.

Namens de leidingsploeg wensen wij jullie alvast prettige feestdagen en een spetterend 2015 toe!

Met vriendelijke groeten
Tom de Bruijn
Persverantwoordelijke

Contact Matthias: matthias.vanderpoel@gmail.com