Algemene info kienavond

Beste ouders,

Om onze kas een beetje te spijzen, organiseren we dit jaar een kienavond. Deze zal doorgaan op zaterdag 15 november 2014, in de eetzaal van de Provil (Duinenstraat 1, Lommel). De aanvang is voorzien om 19h. Er zijn die avond tal van mooie prijzen te winnen. Houd de website (www.ksalommelcentrum.be) in de gaten voor meer info.

We vragen elk lid om 15 strookjes te verkopen. Een strookje kost € 1,50; een grote kaart kost € 7,50. Deelnemers die op de kienavond vijf strookjes hebben, ontvangen hiervoor een grote kaart (bestaande uit 6 strookjes). Het geld kan altijd gegeven worden aan de leiding op activiteiten of in de brievenbus op het adres Vinkertstraat 35.

In bijgevoegde brief die u van uw zoon heeft gekregen na de activiteit van 20 september, moeten boven- en onderkant ingevuld worden. De onderkant geeft u af samen met het geld (in een enveloppe) aan de leiding, het bovenste gedeelte neemt u naar de avond zelf mee ter controle.

Indien u nog geen kienkaarten heeft ontvangen en u zou er enkelen willen hebben, kunnen we uw zoon altijd extra kienkaarten meegeven na de activiteit.

Belangrijk: de kienkaartenverkoop zal waarschijnlijk 2 weken voor de kienavond stoppen, want dan moet al het geld verzameld worden voor de boekhouding. Meer info volgt de volgende weken nog.

Uiteraard kunnen er de avond zelf ook nog kienkaarten gekocht worden als u nog geen tijd heeft gehad of als er iemand op het laatste moment nog meegaat.

 

Alvast bedankt voor de geleverde inspanning,

De leiding van KSA Lommel-Centrum

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie