Belangrijk: Reminder!

Beste ouders en leden,

Het nieuwe KSA-jaar is reeds een maand geleden begonnen en dit betekent dat er nog een aantal zaken moeten geregeld worden.

Er zijn daarom enkele belangrijke aspecten die jullie goed in het oog moeten houden voor de komende weken.
Hieronder staan allerlei reminders om jullie alvast op weg te helpen. Wij vermelden deze zaken ook tijdens de activiteiten, maar begrijpen al te goed dat niet iedereen het onthoudt. Daarom zouden wij het heel fijn vinden als de ouders van de leden ook andere ouders verwittigen i.v.m. de volgende puntjes.

  • De activiteit van 25 oktober wordt verplaatst naar 18 oktober
  • Op 18 oktober vindt de Jeugddag plaats waardoor wij een hele namiddag samen met alle andere jeugdbewegingen van Lommel een activiteit hebben
  • Iedereen die zich nog niet heeft inschreven, dient dit zeker zo snel mogelijk te doen via de site! Zo is uw zoon ook verzekerd
  • Uniformen zijn sinds 4 oktober aanwezig. U kunt dus vanaf de volgende activiteit kleren bestellen/kopen
  • Kienkaarten kunnen nog steeds aangekocht worden bij de leiders

Wij hopen dat u nu goed geïnformeerd bent.

* Voor de nieuwelingen op de KSA: de Jeugddag wordt georganiseerd door de jeugdraad van Lommel en heeft als doel om aan alle mensen van Lommel te laten zien dat ook in onze stad de jeugdbeweging leeft, alsook de samenhang. De dag begint altijd in het Burgemeesterspark. Hierna volgt er een optocht doorheen de stad richting de Sahara met verdere activiteiten.

Verdere informatie over de Jeugddag volgt nog, uw zoon krijgt 11 oktober ook nog een brief mee waarop alles duidelijk staat vermeld. Na overleg met de politie is er ook beslist dat de ouders de kinderen moeten afhalen aan het lokaal van de KSA of de weide tegenover de Scouts.

 

Alvast bedankt voor de medewerking,

Het KSA-team

Geef een reactie