’t Schrijverke maart – april – mei

Beste Piepjongknapen,

Het nieuwe jaar is nu al een tijdje bezig en er staan ons nog drie maanden met toffe activiteiten te wachten! Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is leider Hendrik niet meer naar de activiteiten gekomen. Door zijn drukke levensstijl had hij geen tijd meer voor de KSA en moest hij stoppen met de KSA. Hij vindt dit zelf heel spijtig en hij hoopt dat we nog vele leuke activiteiten mogen beleven! Dit jaar hebben we al heel wat fijne momenten meegemaakt en ook de volgende maanden zal de leiding voor toffe activiteiten zorgen met als hoogtepunt een supertof kamp!

Maar voor het zover is, is er ook nog het geweldige paasweekend en een leuke daguitstap.

Het paasweekend zal dit jaar niet plaats vinden tijdens de paasvakantie, maar in het weekend van  26 en 27 april. We zullen dan de hele dag leuke activiteiten doen, gezellig samen eten en jullie mogen ’s avonds allemaal in ons lokaal blijven slapen! We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn zodat we er met z’n allen een onvergetelijk weekend van kunnen maken.

Zoals elk jaar zullen we in mei ook op daguitstap (17 mei) gaan. Misschien herinneren sommigen van jullie zich nog wel dat we vorig jaar naar Bobbejaanland zijn geweest?

Dit jaar blijven we in Lommel en gaan we met z’n allen zwemmen in de Vossemeren. We zullen niet enkel gewoon in het grote zwembad gaan, maar we gaan ook samen met jullie in de Discovery Bay spelen! Deze geweldige dag zal doorgaan op zaterdag 17 mei.Dit zal ook helaas de laatste activiteit van het jaar zijn. Maar niet getreurd!Jullie leiding is al volop bezig met de voorbereiding van het kamp dat zal doorgaan van 21 tot 31 juli.

Natuurlijk zijn er ook nog andere activiteiten voorzien voor de komende maanden! Zo zullen we nog enkele bosspelletjes spelen en misschien zelfs waterspelletjes spelen als het beter weer wordt! Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben is er dit jaar nog geen sneeuw gevallen en zal dit misschien ook niet meer gebeuren. Een sneeuwballengevecht of een sneeuwpop maken zat er dit jaar helaas niet in, maar we verzekeren jullie heel wat waterpret! We hopen jullie allemaal te zien op  de volgende activiteiten!

Jullie leiding,

Kobe, Robin, Steven, Luka en Dries.

Activiteiten

Zaterdag 1 maart Geen activiteit Zaterdag  12 april Geen activiteit
Zaterdag 8 maart De verborgen schat van de melkherberg Zaterdag 19 april Zoektocht naar Dirk, de paashaas
Zaterdag 15 maart Divide et impera   (verdeel en heers) 26-27 april Paasweekend!!
Zaterdag 22 maart Geen activiteit Zaterdag 3 mei Geen activiteit
Zaterdag 29 maart Wie zoekt, die vindt Zaterdag 10 mei Ik wil niet dat je weggaat!
Zaterdag 5 april Leiding vs Piepjongknapen Zaterdag 17 mei Daguitstap!!

Geef een reactie