Januari – februari

Beste leden en ouders

Om te beginnen willen wij jullie alvast een geweldig Kerstfeest en een voorspoedig 2014 wensen. Wat zijn onze voornemens? Om nog een plezanter jaar van te maken natuurlijk! Ten eerste kunnen jullie al zien dat er vanaf nu ook weer bij elk “’t Schrijverke” een redactioneel zal bijzitten. Wij zouden bij deze uitgave graag al meteen willen beginnen met het aanhalen van een belangrijk punt. Ondertussen weten jullie dat vanaf dit KSA-jaar wij alles zo digitaal mogelijk proberen aan te pakken. Wat bedoelen wij hier nu mee? Alle belangrijke info die met ons te maken heeft, kunt u vanaf nu altijd terug vinden op onze site. Heeft u bijvoorbeeld wat informatie nodig over komende activiteiten of uitstapjes? Wenst u uw zoon graag in te schrijven? Dan gaat dit allemaal veel gemakkelijker. Wij proberen vanaf nu dan ook om zo weinig mogelijk papieren uit te delen.

Ondanks de komende examenperiode zullen de activiteiten ook gewoon blijven doorgaan. We zijn met een grote groep, dus dat zal zeker geen probleem worden. De enige speciale activiteit is dan ook de zwemactiviteit op 24 januari. Iedereen wordt ten laatste om 19u00 aan het stedelijk zwembad van Lommel verwacht. Om 20u45 stoppen we met zwemmen en als bijgevolg, moeten de leden om 21u00 weer worden opgehaald. Kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen, moeten hiervoor aangepast materiaal (zwembandjes, …) meenemen.

Naast deze leuke activiteiten is er nog één hele speciale activiteit, waar we ons nu al op aan het verheugen zijn. In 2016 vieren we namelijk het 100-jarig bestaan van KSA Lommel-Centrum! Het is dan ook vanzelfsprekend dat we hiervoor al begonnen zijn met het oprichten van een groot evenement.

Om onze leden een zo fijn mogelijke speelgelegenheid te geven, zijn we daarom begonnen aan de 2e fase van onze verbouwingen van ons KSA-lokaal. Het verbouwingsteam is hier al druk aan bezig. Wat deze fase precies inhoud en hoe de vorderingen verlopen, kunt u ook altijd terug vinden op onze site.

Ten slotte willen wij nog even mededelen dat we ook begonnen zijn aan de voorbereidingen van het kamp, dat zich in de zomer plaats vindt. Verdere informatie krijgt u ook nog zeker meegedeeld in het volgende ’t Schrijverke. Wat we jullie al wel vertellen is dat het een spetterend KSA kamp 2014 zal worden!

Met vriendelijke groeten
Tom de Bruijn
Mede-persverantwoordelijke

Geef een reactie