’t Schrijverke januari – februari

Beste Jonghernieuwers

Zoals iedereen wel weet zijn de feestdagen achter de rug. Hopelijk hebben jullie deze allemaal goed gevierd, lekkere kalkoentjes gegeten en vele cadeautjes gekregen! Voor degenen die Nieuwjaar op de KSA hebben gevierd, weten al zeker dat dit een geslaagd feest was!

Ook zijn jullie bijna allemaal op BKV geweest. De leiding hoopt dat jullie je goed geamuseerd hebben en veel hebben opgestoken van deze leerrijke ervaring. Tijdens de activiteiten zal hier nog op worden terug gekomen zodat we eens van jullie kunnen horen wat je er van vond.

Nu, zoals afgesproken op de laatste activiteit (stadsspel, je weet wel, die zeer leuke activiteit) zullen er geen activiteiten zijn voor de JHN op vrijdagavond in januari, dit omwille van het drukke schema van jullie leiders betreffende hun examens. Wel zijn jullie altijd welkom op vrijdagavond in het lokaal voor een gezellige babbel, etc… Jullie hebben wel 1 activiteit op 24 januari! Dit is op een vrijdagavond vanaf 19u tot en met 21u00. Deze acti zal gezamenlijk zijn met alle leden aangezien we allemaal samen lekker gaan zwemmen! We garanderen jullie dat dit AWESOME is, maar dit wisten jullie natuurlijk al. Wees rond 18u45 aan in de ingang van Lommel zwembad.

In februari zullen er terug activiteiten zijn, namelijk 1, 15, en 22 februari. Deze zullen weer van hetzelfde hoge niveau zijn! Staken dus!

Hetgeen waar elke JHN’er naar uitkijkt komt er ook aan! Ik hoef jullie niet te verklappen wat dit is, maar ik ga het toch doen. Namelijk JHN-weekend! Dit jaar zal het weekend vallen op 7, 8 en 9 februari. Verdere info krijgen jullie nog, maar we geven al 1 tip: Zorg dat jullie fiets in orde is.
BRACE YOURSELVES, JHN-WEEKEND IS COMING!

Als laatste wensen wij, de KSA, jullie een spetterend 2014! Laat al je wensen uitkomen, probeer die goede voornemens te behouden en haal vooral geen kattenkwaad uit, want dit leren we jullie niet op de KSA!
A Happy New Year!

Groetjes van jullie leiders,

Joran, Laurens en Nicky

JHN-leidingsteam

 

ACTIVITEITEN en DATUMS

–         11 januari: GEEN activiteit

–         17 januari: GEEN activiteit

–         24 januari: Zwemmen

–         1 februari: Brace yourselves, Staken is coming

–         7, 8 en 9 februari: Weekend

–         15 februari: Staak, erger je niet

–         22 februari: Like a boss.

Geef een reactie