’t Schrijverke maart – april – mei

Dag jongknapen en ouders ,

De koude winter is bijna achter de rug en de lang verwachte lente met het aangename weer, groene blaadjes en veel goed gezinde gezichten zijn weer op komst.  Vol met toffe en nieuwe activiteiten en leuke uitstappen!  Jullie leiding staat al te springen voor de leuke en nieuwe activiteiten. Zo komt ook het paasweekend dichter en dichter bij en dit zal doorgaan op 26 & 27 april in ons KSA-lokaal. Dan kunnen jullie een weekendje  spelen in ons KSA-lokaal met de leiding! De leiding zal binnenkort ook een brief op de website zetten, zodat jullie je kunnen inschrijven.

Ook het kamp is inzicht en zoals elk jaar zal dit fantastisch worden! De leiding is nu volop bezig met het maken van de voorbereidingen voor nieuwe spelletjes met het nieuwe thema op kamp. Het kamp zal doorgaan van 21 juli t.e.m. 31 juli. Hopelijk zal het zonnetje weer zo mooi schijnen als vorig jaar.

De leuke  daguitstap zal doorgaan op 17 mei  te Vossemeren in Lommel en  daar zullen we van allerlei leuke en spannende waterglijbanen afgaan , vergeet jullie zwembril alvast niet !! verdere informatie volgt nog via een brief .

Zaterdag  10 mei zal spijtig genoeg  de aller laatste activiteit doorgaan van dit werkjaar. Dit zal een spetterende afsluiter worden  maar geen nood  volgend werkjaar zal jullie leiding weer klaarstaan  boordevol activiteiten , uitstappen  , nieuwe leiding , nieuwe vrienden , en natuurlijk een nieuw kamp!!!

Met vriendelijke groetjes,

Jullie leiding

Planning voor jongknapen :

1 maart : geen activiteit

8 maart : Veldhuis en kamfer

15 maart : Het leven der levers

22 maart : geen activiteit

29 maart : Zwaarden en sandalen

 

5 april : Het grote kranten spel

12 april : geen activiteit

19 april : Het spel van de meest dassende

26-27 april : paasweekend

 

3 mei : geen activiteit

10 mei : This is not the end! (Laatste activiteit)

17 mei : daguitstap