’t Schrijverke maart – april – mei

Beste knapen,

We zijn weer zover, de maanden januari en februari laten we weer achter ons en we zijn ondertussen al weer even bezig in het nieuwe jaar. De meeste Nieuwjaarsvoornemens zijn waarschijnlijk al gesneuveld, ik denk dan aan het dieet van mijn mama (en ik denk nog wel een paar andere mama’s) en bij mijzelf aan geen frisdrank meer drinken. Oké, die van mijzelf heeft nu ook wel niet bepaald lang geduurd maar het is het gedacht dat telt he jongens.

Ondertussen komen we alsmaar dichter bij het einde van ons geweldige KSA-jaar, dit wil dus zeggen dat er na deze activiteiten er geen meer gaan zijn. Maar omdat ik jullie nu al tot hier hoor snikken en huilen zeg ik, droog jullie tranen want het einde betekent ook dat er een tijd vol met de aller-leukste activiteiten klaar staat. En als dat nog niet genoeg was hebben we ook nog het paasweekend (26 & 27 april) , wat dit jaar om organisatorische reden niet tijdens de paasvakantie is maar kom, en ook nog de traditionele afsluiter van onze activiteiten de daguitstap(17 mei). Dit jaar hebben we besloten om naar Vossemeren te gaan, hier kunnen jullie personen van het andere geslacht proberen te imponeren met jullie godenlichamen of als jullie die personen nog een vreemd ras apart vinden en hun totaal niet begrijpen. (En even tussen ons ze vallen ook gewoon niet te begrijpen, en als een van jullie denkt dit wel te kunnen, laat het zeker weten aan de leiding. We zullen je dan met veel plezier uitleggen waar je fout zit.) Dan ben ik er zeker van dat jullie nog vele andere manieren zullen vinden om er plezier te maken.

Als dit alles nog altijd niet genoeg is om jullie traankanalen te sluiten, denk dan maar zo als we dichter bij het einde van het KSA-jaar zitten dan zitten we ook dichter bij het kamp. Dit is natuurlijk het toppunt van heel het jaar, het moment waar jullie het hele jaar naar smachten. Wij verwachten dan natuurlijk ook  zoveel mogelijk van onze allerliefste (kn)aapjes daar te zien. Sorry je merkt het al, ik word er zelf ook al een beetje sentimenteel van.

Deze periode zal dus ook weer zeer goed gevuld zijn met activiteiten tot en met. Ik hoop dat we deze activiteiten kunnen aanvullen met mooi en warm weer zodat we ons niks meer moeten aantrekken van de koude ook al is het eigenlijk niet echt koud geweest.

Groeten,

Jullie leiding

1 maart:  GEEN ACTIVITEIT 19 april Op zoek naar sjakie
8 en 15 maart De vloek van rascar capac 26 -27 april Paasweekend
22 maart GEEN ACTIVITEIT 3 mei GEEN ACTIVITEIT
29 maart Survival of the fittest 10 mei Afscheid nemen bestaat niet
5 april  The big bang 17 mei Daguitstap
12 april GEEN ACTIVITEIT  

Geef een reactie