Redactioneel november – december 2022

Beste ouders en leden,

De eerste twee maanden van ons werkjaar zitten er al bijna op en de herfst is ondertussen ingezet, al zou je dat niet zeggen met dit warme weer. Die herfst betekent ook dat een bepaalde feestdag eraan komt. Neen, niet Kerst, dat is nog een beetje verder. Sint-Maarten!

Zoals elk jaar (met een kleine uitzondering in 2020 die we niet meetellen) zullen we aan ons lokaal Sint-Maarten vieren met een sint-maartensvuur. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 11 november vanaf 19u. We voorzien drinken tegen een redelijke prijs en er zal, traditiegetrouw, gratis gebak en warme chocomelk zijn. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen. Neem ook gerust vrienden en familie mee. Het belooft weer heel gezellig te worden!

Mocht u graag iets van gebak bereiden is dat zeker welkom, we hebben namelijk niet veel goede taartenbakkers bij de leiding. Stuur ons hiervoor gerust een berichtje of een mail. Mocht u of iemand die u kent nog snoeihout of ander brandbaar hout hebben liggen, laat dit dan zeker weten.

Binnenkort krijgen wij terug nieuwe kledij geleverd. Dan zullen alle maten weer aangevuld zijn. Als u nieuwe kledij wil kan u altijd na een activiteit komen passen en kopen. Mocht u thuis nog kledij hebben liggen die uw zoon niet meer past en in goede staat is, breng deze dan alsjeblieft mee en wij kopen het over voor onze tweedehands kledingverkoop.

Wij hebben ook een aangename boodschap uit Spanje ontvangen, er komt namelijk hoogbezoek voor de jongste leden op 3 december. De 3e december zal ook meteen de laatste activiteit zijn van 2022. Dan nemen we even een pauze om zowel te ontspannen en onder andere Kerst te vieren met vrienden en familie, alsook om helaas (voor de meesten) te studeren.

Graag roepen wij ook de quizzers onder jullie op om voor onze KSA te gaan quizzen op de Kiwanis Plezante Quiz op 18 november. Wij zijn namelijk een van de goede doelen en hoe hoger de totale score, hoe groter het aandeel dat wij winnen.

Tot op Sint-Maarten!

Sam en Tijs