Brief piepjongknapen november – december 2022

Dag piepjongknaapjes,

Ik schrok zonet op van een alarm op mijn gsm, het bleek weer tijd te zijn om een briefje bomvol nuttige KSA-informatie te schrijven, speciaal voor jullie! Ik stopte dus meteen met wat ik aan het doen was, ik weet niet wat jullie bezigheden zijn zo rond 19 uur in de avond, maar ik was net bezig met een van mijn favoriete dingen: de afwasmachine uitladen.

Dus nu, wat die nuttige KSA-informatie betreft. We sluiten oktober af met nog een toffe activiteit op 29 oktober. De eerste activiteit van november (5 november) is meteen al een belangrijke, namelijk houtsprokkelen voor Sint-Maarten een weekje later! Dan zijn jullie allemaal uitgenodigd samen met jullie familie, buren en kennissen om op vrijdagavond (11 november) samen met ons te genieten van het groots sint-maartensvuur aan ons lokaal. 

Dan staat er nog een iets normalere activiteit gepland op 26 november, maar ik heb nog iets gehoord over een speciaal bezoekje door een heilig man op 3 december. Ik hoop jullie allemaal te zien op activiteiten die we gepland hebben, maar nu moet ik weer door want ik hoor hier iemand grommelen dat ik de afwasmachine nog verder moet uitladen …

Vele KSA-Groetjes

Kobe, namens al de pieperleiding

5 novemberHoutsprokkelen26 novemberOorlogje
11 novemberSint-Maarten3 decemberSinterklaas
19 novemberGeen activiteit