knapen brief september-oktober 2015

Gegroet Knapes,

 

Het is bijna weer zo ver,  het nieuwe KSA-jaar! Jullie nieuwe leiding heeft er weer super veel zin in en kijkt er enorm naar uit om weer super toffe activiteiten voor jullie te maken !

 

Na dit onvergetelijk kamp zullen jullie ook wel uitkijken naar de startactiviteit en het nieuwe KSA-jaar? Het wordt weer TOP!

Ook dit jaar zijn er weer activiteiten om naar uit te kijken zoals de jeugddag, sint-maarten, het paasweekend, KNAVO, de daguitstap en het kamp.

 

Maar laat ons beginnen met de startactiviteit.

Onze WEDO (word één der onzen) vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 september van 14u00 tot 16u30. Vergeet zeker ook niet jullie beste vriendjes mee te nemen!

 

Zoals jullie wellicht nog wel weten, zijn we nu met 8 leiders minder L; onze leidinggroep is dus flink uitgedund…
Jullie zullen volgend werkjaar dan ook nog maar drie leiders hebben…
Maar wie we zijn, verklappen we lekker toch niet.

Maar omdat we de nieuwsgierige onder jullie toch niet willen teleurstellen, kunnen we jullie enkele tips geven!

 

De eerste leider is bekend in Lommel en ver daar buiten. Alle meisjes, ja echt álle meisjes, zien deze spetter wel zitten. Naast de KSA houdt deze bink zich onder andere ook bezig met basketbal (waar hij niet al te hard in uitblinkt, wordt in de wandelgangen wel eens gezegd).

 

De tweede leider heeft het alombekende ‘Simpelheid’-syndroom. Niettegenstaande is het een goeie kerel met een hart voor de KSA. Deze jongen, die af en toe zijn baardje wel eens laat staan, is sinds kort een beetje verlegen…
Doe de eerste activiteit dan ook een beetje aardig tegen hem, er zijn nu eenmaal jongens die anders geaard zijn (waar wij uiteraard geen probleem mee hebben).

 

De laatste leider is een echte ancien. Sinds jongs af aan zit deze knapperd bij de KSA. Een aantal jaar geleden was hij zelf nog knaap en weet dus perfect waarmee hij jullie op een zaterdagmiddag kan verblijden.
Laat jullie PS4,PC, PSP, Gameboy, Wii of andere spelconsole dus maar lekker thuis en dompel je op zaterdagmiddag onder in een wereld van plezier!

 

Tot WEDO!

De leiding

 

12/09 WEDO 10/10 Knapen op de dansvloer
19/09 De knapste Knaap 17/10 Geen activiteit
26/09 Alea iacta est (de teerling is geworpen) 24/10 Jeugddag
3/10 Geen activiteit 31/10 Hallo-WEEN-party