Jongknapen brief september-oktober 2015

Beste leden of ouders van leden,

Het is weer zover. We zijn bijna aan het begin van het nieuwe schooljaar, jullie moeten terug naar school na die lange vakantie…
Kunnen jullie het je nog voorstellen hoe het in zo een klas was? Ik al bijna niet meer hoor,  maar bij mij is het dan ook wel een beetje langer geleden. Wat ik mij wel nog herinner, is dat het heel leuk was en dat je veel nieuwe dingen leerde, maar ik had wel een probleem hiermee: ik moest namelijk zoveel stilzitten van die leraren en leraressen. Toevallig heb ik hier dan ook de perfecte oplossing, want niet alleen de school begint terug maar ook de KSA! Bij de KSA is het immers niet erg dat je beweegt en actief bent, het is zelfs een vereiste!

Wij gaan er dit jaar dan ook weer alles aan doen om jullie de leukste activiteiten te kunnen bieden en we beginnen hier al de 12de september mee, met WEDO (wordt één der onzen): onze startactiviteit. Dit is een niet te missen activiteit! je ziet al je KSA-vriendjes de eerste keer in het jaar terug en je mag al je andere vriendjes die het zien zitten om naar de KSA te komen, meebrengen. Dit zijn dan natuurlijk al je vriendjes, want zeg nu zelf wie ziet het nu niet zitten om naar de KSA te komen?
En zelfs al zou er zo iemand bestaan, dan hoop ik dat jullie het verstand hebben om hier geen vriendjes mee te worden, want dan is die jongen toch een beetje getikt hoor…

Op onze tweede activiteit hebben we ook alsmaar een heuse disco voor jullie gepland, jullie komen dan zoals gewoonlijk op zaterdagnamiddag naar de KSA, maar nu is de welgekende burcht omgetoverd in een echte discobar met allerlei randactiviteiten zoals blikkengooien en limbo.

Onze WEDO start zoals alle activiteiten om 14u00 aan de soeverein. De activiteit eindigt om 16u30 en dan mogen de ouders ter uitzondering allemaal naar de burcht jullie komen afhalen, want hier worden de verloren voorwerpen van kamp nog tentoongesteld en kunnen jullie ook nieuwe KSA-uniformen kopen.

 

De Jongknapenleiding

 

12/09 WEDO 10/10 De schat van morgoth
19/09 Disco disco 17/10 Geen activiteit
26/09 Cowboys vs Indians 24/10 Jeugddag
3/10 Geen activiteit 31/10 De ridders van de vierkante tafel