Jonghernieuwers brief september-oktober 2015

Beste Jonghernieuwers,

Het is weer tijd voor een nieuw jaar vol plezier bij de KSA. We hopen dat iedereen weer helemaal is uitgerust na het fantastische kamp in Sinaai. Na uiteraard een veel te korte huiswerkloze vakantie gaan we weer beginnen met de startactiviteit, de zogenaamde W.E.D.O. Dit jaar willen we jullie allemaal van harte uitnodigen om ons te komen vergezellen aan de Burcht op zaterdag 12 september van 14u00 tot 16u30. Waar we uiteraard weer een leuke activiteit voor jullie in petto hebben! De activiteiten die doorheen de rest van het jaar zullen komen zijn weer op de vrijdagavond van 20u30 tot 22u30 waar jullie weer veel mooie herinneringen aan over zullen houden.

Zoals jullie allen weten zijn we wat manschappen van de leiders kwijt voor aankomend jaar. Maar niet getreurd, ook dit jaar staan we weer voor jullie klaar met 2 gemotiveerde leiders!

Ten eerste hebben we een leider die speciaal voor jullie deze zomer inspiratie voor activiteiten is gaan op doen in niks minder dan Amerika. Daar deze knappe kop ook nog eens jarenlange KSA ervaring heeft zal hij jullie dit jaar alles bijbrengen wat jullie moeten weten als leiders in spé.

Verder is er jullie tweede leider, deze handige jongen zal dit jaar bekijken of jullie net zoveel toewijding hebben voor de KSA als wij! De vriendschappen en kwaliteiten die je hier verkrijgt staan je bij voor de rest van je leven.

Mochten jullie nog nieuwe kledij kunnen gebruiken dan kunnen jullie deze na de W.E.D.O. bestellen, vergeet daarnaast ook zeker niet even te kijken bij de verloren voorwerpen van kamp.

Als laatste volgt hierbij nog jullie activiteitenkalender:

12-09 W.E.D.O 9-10 Geen activiteit
18-09 Geen activiteit 17-10 (ZATERDAG) Chaos in het lokaal
25-09 Geen activiteit 24-10 (ZATERDAG) Jeugddag
2-10 De almachtige staak 30-10 Geen activiteit