Filmavond + helpen fuif

Beste leden en ouders

Omdat de activiteit van zaterdag 14 maart helaas niet kan doorgaan omdat wij ons jaarlijks evenement Instafest zullen organiseren die dag hebben wij een leuk alternatief in de aanbieding.

Op vrijdag 13 maart organiseren we een filmavond in de feesttent die zich langs het lokaal van de roodkapjes zal bevinden waar alle leden welkom zijn! Vanaf 18u45 worden jullie verwacht zodat de film om 19u van start kan gaan. Het zou ook handig zijn om een zakcentje mee te nemen voor een eventuele versnapering en iets voor te zitten zoals een zitzak of een vissersstoeltje. Welke film het wordt is een verrassing!

Voor de rest doen wij ook een massale oproep naar de ouders of ze eens kunnen kijken in hun agenda of ze een gaatje kunnen vinden om ons te komen helpen met Instafest. Het is de eerste keer dat we dit evenement in een grote tent organiseren en dit brengt serieus wat werk met zich mee dus alle hulp is welkom!

De momenten wanneer we hulp nodig hebben zijn te vinden in de volgende link, vul dus zeker in mocht je willen komen zodat we een idee hebben van de opkomst.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpfWLScsTgyIr5n8ME3QCCXBj8Q3hEIggKYRl2XyaBJe3lsA/viewform?usp=sf_link

Dus hopelijk zien we jullie massaal die week!

Groetjes
Jullie liefste leiding