Brief piepjongknapen september-oktober 2020

Piep! Het is vandaag 1 september. Alle kindjes gaan terug naar school! Een nieuwe start in bijzondere omstandigheden, kan je wel zeggen. Echter, die bijzondere omstandigheden hebben ons niet tegengehouden om deze zomervakantie ons jaarlijks zomerkamp door te laten gaan. En hoe! Het was ook dit jaar een kamp vol plezier. Nu zijn we weer een paar weken verder en is het nieuwe schooljaar aangebroken. Zoals elk jaar gaat een nieuw schooljaar gepaard met een nieuw werkjaar van de KSA. De leiders hebben al druk vergaderd over hoe we het jaar gaan aanpakken, iedereen is ingedeeld in hun ban en wij hebben er alvast veel zin in. Kortom, het enige wat nog ontbreekt om het werkjaar af te maken zijn de leden.

Wij verwelkomen jullie dan ook allemaal op onze startactiviteit die dit jaar doorgaat op zaterdag 12 september. Het zal allemaal iets anders verlopen dan andere jaren om de veiligheid van iedereen te garanderen. Jullie, de piepjongknapen, worden verwacht om 13u30. Dat is dus een halfuurtje vroeger dan normaal. We verzamelen steeds op dezelfde plaats, namelijk voor de hoofdingang van de Soeverein. Hier zal de leiding jullie opwachten en meenemen naar ons KSA-lokaal. Ook zullen de ouders de mogelijkheid krijgen om al hun vragen te stellen in verband met het nieuwe werkjaar. En halfuur vroeger komen betekent helaas ook een halfuur vroeger vertrekken. Om 16u00 zal mama of papa jullie opwachten op dezelfde plaats waar jullie afgezet zijn.

Graag vragen we jullie kindjes in te schrijven voor de startdag via onderstaande link. Dit zodat we een ruwe schatting kunnen maken van het aantal kinderen en al zoveel mogelijk contactinformatie hebben.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7OI_Uw1GCrW6TC-Zlgod_971MZdxwnP61x6oIMqxk_Ib7Vg/viewform?usp=sf_link

De Dag van de Jeugdbeweging zal de voorlaatste activiteit zijn van oktober. In normale omstandigheden hebben we de dag voordien ’s ochtends een gezellig ontbijt in het centrum en zaterdag een activiteit met alle Lommelse jeugdbewegingen, maar dit kan spijtig genoeg niet doorgaan dit jaar.

Hou jullie taai, jongens

Groetjes van jullie toekomstige leiding!

12 septemberStartactiviteit10 oktoberHolle Bolle Gijs
19 septemberBerenjacht17 oktoberGeen activiteit
26 septemberGeen activiteit24 oktoberDag van de jeugdbeweging
3 oktoberHet grote wij-spel31 oktoberBrr, Hallo, Ween!
Activiteitenkalender september-oktober