Brief jongknapen september-oktober 2020

Ahoi beste jongknapen en oudertjes

De zomervakantie is ten einde gekomen en jullie zullen weer naar school moeten. Nu zul je waarschijnlijk achter je computer zitten en denken: “Pff, daar heb ik nu écht geen zin in.” En dan zullen je ouders vast zeggen: “Ja zoon, het zal toch moeten…” En als je ouders het zeggen dan is het zo! Maar dan ben ik er om jullie er weer aan te herinneren dat er ook dit jaar een heus KSA-jaar voor de boeg staat! Om ervoor te zorgen dat je op zaterdag toch de school even kan vergeten en je helemaal kan uitleven met je vriendjes!

De eerste activiteit staat gepland voor zaterdag 12 september. Deze activiteit staat eerder bekend als W.E.D.O. (Word Een der Onze) en dit houdt in dat je zoveel mogelijk vriendjes, neefjes, buren, broertjes en stiefbroertjes mag meenemen (degene met de meeste personen krijgt misschien een prijs!) om ook hen kennis te laten maken met de KSA-sfeer (de eerste drie activiteiten zijn gratis). Dit jaar zullen de uren een beetje opgeschoven worden om ieders veiligheid te kunnen garanderen. We spreken hiervoor af om stipt 14u30 aan de Soeverein, je ouders kunnen je dan om 17u00 weer komen ophalen (ook aan de Soeverein).

Graag vragen we jullie om je zoon hiervoor on te schrijven via onderstaande link. Dit zodat we een ruwe schatting kunnen maken van het aantal leden en zoveel mogelijk contact informatie hebben.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7OI_Uw1GCrW6TC-Zlgod_971MZdxwnP61x6oIMqxk_Ib7Vg/viewform?usp=sf_link

De tweede activiteit belooft een spektakel te worden, ik heb uit bronnen vernomen dat er dan een speciaal persoon langs gaat komen die jullie zeker allemaal kennen! Wil je graag weten wie het is? Dan raad ik aan om de eerste activiteit niet te missen!

Dus, we hopen dat je er even veel zin in hebt als de voor jullie nog onbekende leidersgroep (hihi) en dat we je 12 september zien verschijnen met al je vriendjes!

Moesten er nog vragen zijn dan mag je deze altijd contact op nemen met Bram of Sam.

Groetjes van de jongknapenleiding

Ahja, mijn kort maar veelzeggend rijmpje bijna vergeten:

Hansje knipperdolletje

Die zat laatst aan den dijk;

 Hij krabde daar zijn bolletje,

 Zijn mutsje viel in ’t slijk.

 Hansje, wil je je mutsje verkoopen?

 Nee, zus, domme zus,

 Wie verkoopt er ooit zijn muts?

12/09Startactiviteit10/10Het huisje in het bosje
19/09Disco disco!17/10Geen activiteit
26/09Geen activiteit24/10Dag van de Jeugdbeweging (gewone activiteit)
3/10We spelen een spel vanavond!31/10Is het al vrijdag?
Activiteitenkalender september-oktober