Brief piepjongknapen september-oktober 2016

Gegroet stoere Piepers!

Nu wij, de leiders, eventjes goed hebben kunnen uitrusten na kamp, vliegen we er natuurlijk met volle moed en goede hoop terug in. Het zal moeilijk zijn, maar dit jaar zal waarschijnlijk NOG leuker zijn dan vorig jaar! Het gaat nog een lekker warme september zijn en als we geluk hebben krijgen we ook nog af en toe het zonnetje mee in oktober. Het lekkere weer zal ons dus de kans geven om buiten volop te spelen, tieren en ravotten!

Wees zeker aanwezig op onze jaarlijkse Startactiviteit W.E.D.O. (Wordt Eén Der Onzen) die zal plaatsvinden in het belangrijkste weekend dat onze KSA in jaren heeft gehad. Het weekend waarin wij ons 100-jarig bestaan vieren! Jazeker, 100 volledige jaren! Dat zal het weekend zijn van 9 tot en met 11 september en de startactiviteit zal dus ook voor de eerste keer op een zondag vallen (11 september). Na de activiteit is er ook een hele grote BBQ, dus zorg dat je je mama en papa dit snel laat weten zodat ze zich op tijd kunnen inschrijven!

2016-2017 gaat een geweldige KSA-periode zijn met leuke momenten en nieuwe vriendjes. Daar ben ik zeker van! Wij hopen dus op 11 september veel oude, maar zeker ook veel nieuwe gezichtjes te zien!

Activiteitenkalender                  

11 september Startactiviteit 8 oktober Schattenjacht
17 september Geen activiteit 15 oktober Wie zoekt, die vindt
24 september Het Grote Bosspel 22 oktober jeugddag! 
1 oktober Geen activiteit 29 oktober Geen activiteit

 

Tot dan!

Piepjongknapen leiding : Luka, Willem, Rory, Nolle, Jelle en Bram.