Brief jongknapen september-oktober 2016

Dag ouders en jonknapies!

Het is weer zover!! Het nieuwe werkjaar staat weer voor de deur en we hebben weer tal van leuke activiteiten voor jullie in petto. Dit betekent ook de start van het nieuwe schooljaar waar jullie misschien wat minder hard naar uitkijken… Gelukkig hebben jullie dan weer snel die zaterdagnamiddag om naar uit te kijken. 😉

Let op, want dit jaar is geen normaal jaar. Wij bestaan namelijk 100 jaar! Natuurlijk niet de leiding, maar onze gemeenschap. Daarom vinden er enkele veranderingen plaats voor onze startactiviteit.

Eerst en vooral deel ik even mee dat alles in verband met ons 100-jarig jubileum terug te vinden is op deze pagina. De startactiviteit zal dit jaar plaatsvinden op zondag 11 september om 14:00u. Zoals elk jaar verwachten we jullie aan de Soeverein waar de leiding jullie zal opvangen. Rond 16u verzoeken wij de ouders zich te verzamelen aan ons lokaal. Er wacht jullie dan nog een algemene uitleg van onze bondsleider tijdens de formatie. Daarna wordt het groot feest ingezet met een BBQ, open museum en tal van andere verrassingen. Zorg dus zeker dat jullie die volledige zondag vrij houden!

 

Vanaf de 2de activiteit zal alles weer zoals normaal verlopen. Activiteiten blijven gepland op zaterdag en op het einde van de activiteit(16:30u) worden de ouders gewoon weer aan de Soeverein verwacht, waar wij de leden weer veilig terugbezorgen.

 

Is er iets niet duidelijk of hebben jullie nog vragen? Aarzel dan niet en geef de banleider een belletje:

  • Tom de Bruijn : +32 474 06 26 88

 

Ik hoop dat jullie er even hard naar uitkijken als ons!

 

Tot binnenkort!

 

De Jongknapenleiding

11-09-16 KSA-100 15-10-16 Verdeel en heers
24-09-16 De grote verkenning 22-10-16 jeugddag!
08-10-16 Het Lucky Luuk-spel