Brief knapen september-oktober 2016

Dag allerliefste knaapjes

Of moet ik van jullie zeggen allerstoerste, allerknapste opperknapen? Vinden jullie dat beter? Ja?

Oké goed, dan weet ik toch al zeker dat ik jullie zo niet ga noemen.

Jullie hebben er nog niet zo lang geleden een superkamp op zitten, maar we beginnen er dit jaar weer aan op ZONDAG 11 september. Dit namelijk omdat wij dit jaar wel 100 jaar bestaan en dit zeker gevierd moet worden. Dit betekent niet enkel een extra toffe activiteit, maar hierna sluiten we aan bij een BBQ waar jullie, jullie ouders, grootouders, en eigenlijk iedereen op uitgenodigd is. Natuurlijk is hier niet alleen iets te eten, want anders zouden we dit geen feest kunnen noemen natuurlijk. Er is ook een springkasteel, want niks zegt feest zoals een springkasteel, maar helaas voor jullie is dit enkel voor de leiding dus jullie mogen hier helemaal niet op. Nee dit is natuurlijk maar een mopje, iedereen mag erop. Maar wat geen mopje was, is dat KSA 100 een heel groot feest is voor iedereen. Er zal hier ook een boek verkocht worden over de geschiedenis van de KSA, dus als jullie iets meer willen weten over hoe de KSA ontstaan is, is dit zeker iets voor jullie.

Natuurlijk hebben we niet enkel de startactiviteiten op het programma staan dit jaar. We hebben een heel jaar vol top activiteiten klaarstaan. We hebben een Sint-Maarten met lekkere warme chocomelk, een paasweekend met griezelige verhalen en natuurlijk een supertoffe daguitstap naar … wacht, dat moet natuurlijk nog even geheim blijven, maar als de tijd rijp is horen jullie wel welke geweldige bestemming wij voor jullie in petto hebben.

En dan zijn er ook altijd nog activiteiten die alleen voor ons hecht groepje zijn, namelijk Knavo en de jeugddag. Dit zijn ook allebei echt dingen om naar uit te kijken. Ik weet toch dat ik mij op beiden zeker al heel goed heb geamuseerd in mijn jonge jaren. Dus zorg zeker dat jullie je op tijd inschrijven voor Knavo, want dit is echt iets dat jullie niet willen missen.

 

Met veel kusjes en knuffels,

 

jullie knapenleiding

 

 

11 september KSA 100 8 oktober de almachtige dalmutti
17 september geen activiteit 15 oktober De tovenaarsleerling
24 september Ultimate survival 22 oktober jeugddag!
1 oktober geen activiteit 29 oktober geen activiteit