Brief jonghernieuwers september-oktober 2016

Beste JHN/ Jonghernieuwers

 

De zomervakantie is weer ten einde gelopen… Hopelijk hebben jullie je goed geamuseerd en genoten van de vakantie die weeral veel te snel is voorbij gegaan. Maar wees niet getreurd, een nieuw KSA jaar, een nieuwe JHN groep en nieuwe JHN leiding staan voor de boeg! Een jaar vol nieuwigheden, bijzonderheden, nieuwe vriendschappen, gedalk, gestaak, flauwe grapjes enzovoort staan dus in het vooruitzicht!

 

Dit jaar is voor jullie trouwens ook een heel speciaal en nieuw jaar met vele veranderingen! Jullie worden nu echte JHN’ers en jullie hebben i.p.v. zaterdagnamiddag, elke vrijdagavond activiteit van 20u30 tot 22u30. Om echte JHN’ers te worden zullen jullie natuurlijk ook een beruchte maar ook een fijne proef moeten ondergaan. Hiermee bedoelen we dan de legendarische doop van de JHN een activiteit vol vriendschap, vettige dingen en avontuur. Hiervoor moeten jullie zeker geen bang hebben, elke oud-leiding, leiding en vorige jaren JHN hebben deze activiteit overleefd! 😉

 

Nu het spannende gedeelte, de leidersploeg.

 

Ten eerste leider Loybius, een leider die je kan vergelijken  met veel ervaring en een echt hart voor de KSA. Deze leider gaat er zeker voor zorgen dat jullie een top jaar tegemoet zullen gaan!

 

Ten tweede leider Poetlap, deze leider is streng maar rechtvaardig en gaat er op toezien dat jullie je wel goed gaan amuseren en veel gaan staken!

 

De derde leider is leider Veldhovenboy, een leider die er zeker voor gaat zorgen dat dit jaar een top jaar wordt vol avontuur en amusement!

 

En de vierde leider is leider Staakiboy 101, ook een leider die jullie zeker gaan kennen en er dit jaar ook voor gaat zorgen dat er (zoals zijn naam het al zegt) heel veel gestaakt gaat worden!

 

Wij hopen jullie snel terug te zien op de activiteiten!

 

11 september Helpen familiedag+BBQ 7 oktober Geen activiteit
16 september Startactiviteit 14 oktober Het Spel der Spellen
23 september Het Grote Staakspel 21 oktober Geen activiteit
30 september Joenen in de Burcht 28 oktober Game