Brief piepjongknapen november-december 2016

Oooh èèèèèèèm gééééé, de tweede brief voor de piepertjes is hier 🙂 .
Het eerste deel van ons super cool speeljaar op de KSA zit er al weer op en we hebben samen al heel wat leuke herinneringen gedeeld, want delen kunnen we goed. Leider Luka en leider Rory gaven alvast het goede voorbeeld.
Op de startactiviteit vonden we de verloren KSA schat (snoepjes!) en lieten we ons helemaal gaan op de reusachtige springkastelen. Wij hopen alvast dat jullie die avond even hard genoten hebben van de barbecue als ons. Tijdens de activiteiten die daar op volgde hebben we kampen gebouwd,  tegen elkaar gestreden, gelachen, gesport, samen gewerkt, tal van spelletjes gespeeld maar vooral ook veel plezier gemaakt. Jullie inzet en energie doet de leiding veel plezier, behalve die ene keer dat jullie tegen ons wonnen met touwtje trek 🙁 .
Gelukkig zijn we ondanks al deze leuke herinneringen nog maar pas begonnen en hebben we al een stapel vol met nieuwe activiteiten voor jullie klaar. Nu de herfst begonnen is zullen we vast en zeker nog meer plassen vinden om in te ploeteren. Bovendien denken we als we herfst zeggen direct ook aan Sint-Maarten. Dit jaar zal ons groot vuur voor iedereen branden op de avond van 10 november. Kom zeker eens langs voor warme chocomelk en een lekkere wafel. Vergeet bovendien jullie mama, papa, oma, opa… niet mee te nemen want ook voor hen hebben wij veel lekkers. Verder kan je alle activiteiten vinden in onderstaande kalender.

Tot snel

Jullie leiding
(Nolle, Bram, Jelle, Rory, Luka en Willem)

 

5 november Houtsprokkelen 26 november GEEN ACTIVITEIT
10 november Sint-Maarten 3 december De lieve goede sint.
12 november GEEN ACTIVITEIT 10 december Leider Bram temt een draak.
19 november Piepers voor het leven + omg dance off deel 4! 17 december Waar een wil is, is een weg, maar ook soms pech.