Brief jongknapen november-december 2016

Beste jongknaapjes

Het eeuwfeest en de eerste maanden van de KSA zijn al weer achter de rug. Hopelijk hebben jullie je tot nu toe al heel goed geamuseerd en kijken jullie uit naar de rest van het werkjaar, want het belooft weer super leuk te worden met veel leuke en stoere activiteiten!

In de maand november staat er onze KSA, zoals naar jaarlijkse gewoonte, weer een super gezellig Sint-Maarten vuur te wachten. We vieren dit niet alleen omdat we eens graag dingen in brand steken, maar ook omdat we natuurlijk een katholieke vereniging zijn. Ons vuur zal plaatsvinden op donderdag 10 november tegenover ons lokaal en er zal zoals altijd gratis chocomelk en cake te verkrijgen zijn. Natuurlijk moet er ook hout zijn voor dat fantastische vuur en daarom gaan we op 5 november weer houtsprokkelen, om er voor te zorgen dat 10 november een super fijne avond wordt met een geweldige sfeer.

De winter staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk ook dat Sinterklaas bijna naar het land komt!! Het is algemeen bekend dat de Sint en zijn pieten ook elk jaar eens een bezoekje komen brengen bij KSA de Lommelse Blauwvoeters en bij Chiro Lommel-Centrum om te kijken of alle kinderen braaf zijn geweest en dat zal dit jaar dus niet anders zijn. Zijn bezoek zal plaatsvinden op 3 december dus zorg zeker dat je er bij bent! Hopelijk hebben ze dit jaar ook weer snoepgoed en andere lekkernijen bij!

Bij deze hopen we dat jullie je weer heel goed gaan amuseren de komende maanden en dat jullie weer in grote getale aanwezig zijn op de activiteiten.

Na de laatste activiteit van december (17december) zullen er geen activiteiten meer zijn tot 28 januari wegens examens van de leiding.

Tot snel

De jongknapenleiding

5 november Houtsprokkelen 26 november GEEN ACTIVITEIT
10 november Sint-Maarten 3 december Sinterklaas
12 november GEEN ACTIVITEIT 10 december Verdeel en heers
19 november Survival 17 december Winterwonderland