Brief piepjongknapen januari – maart 2023

Dag piepers

Het is zover, kerstvakantie! Dat hebben jullie wel verdiend. Elke activiteit maakten jullie massaal plezier na een drukke schoolweek, en dat was heel fijn om te zien. Nu is het even pauze, omdat de leiders de neus in hun boeken moeten steken voor de grote school.

Goed nieuws! Na lang wachten hebben we terug KSA-kledij op maat van de piepers. Mocht je iets willen kopen, kan dat altijd na een activiteit. Het kledij-team staat dan paraat aan het lokaal om jou verder te helpen.

Ik hoop dat jullie genoeg eten tijdens de feestdagen, want het zal nodig zijn. Op 4 februari gaan we zwemmen! Breng dus zeker je zwemspullen mee. We spreken hiervoor af aan de ingang van het zwembad. Ik ben ondertussen al op zoek naar mijn snorkel. Wist je dat ik vroeger als pieper de snelste zwemmer was? Dat was niet omdat ik het meest sportief was, hoor. Mijn geheim? Ik liet tijdens het zwemmen heel kleine scheetjes. Je zou ervan verschieten hoe snel ik ging. Hierna zetten we al dat spelen gewoon verder, maar dan met normale activiteiten, veilig op het land.

We zijn altijd al met veel op activiteiten, maar op 18  februari zouden we wel eens een record kunnen breken. Op vriendjesdag mag jij jouw vriendjes uitnodigen om ook eens mee te doen met de KSA.

Op 1 april mag je een iets grotere vriend meenemen, want dan is het onze jaarlijkse vader-zoonactiviteit.  Moeders zullen thuis moeten blijven, want voor dit avontuur zijn spierballen nodig!

Ik wens jou en je gezin een fijne kerst, en een gelukkig nieuwjaar. Tot binnenkort!

Liefs

Je leider

4 februariZwemactiviteit11 maartGeen activiteit
11 februariGeen activiteit18 maartHeel hard roepen
18 februariVriendjesdag 25 maartDe slimste pieper ter wereld
25 februariGeen activiteit1 aprilVader-zoonactiviteit
4 maartPolitiek debat