Brief hernieuwers november-december 2022

Dag mannen van de hernieuwers

Handen omhoog! Drop jullie wapen! En maak je klaar voor een anekdote om bij om te vallen!

Het begon allemaal enkele weken geleden. Ik had samen met leider Sem een intellectueel gesprek over het praktisch nut van herbruikbare waterballonnen. Een fantastische uitvinding als je het mij vraagt, maar leider Sem denkt daar het zijne over. De herbruikbare waterballonnen zouden namelijk niet even goed uiteenspatten als normale waterballonnen. 

Na ons gesprek bleef het knagen bij mij. Nachten heb ik er van wakker gelegen. Hoe kon ik leider Sem overtuigen van de genialiteit van herbruikbare waterballonnen? Op een koude herfstavond zat ik in bad met mijn kat Einstein. En toen: Eureka! Ik schreeuwde het uit, ik wist wat me te doen stond …

Ik moest en zal die herbruikbare waterballonnen hebben. Als ik dan een waterballon gooide op leider Sem zou hij meteen ondervinden hoe goed deze uiteen kan spatten. Ik vond online een goede website voor herbruikbare waterballonnen, maar toen sloeg het noodlot toe. Die ballonnen kosten bijna 10 euro per stuk! Amai, dat kan ik niet betalen met die hoge energieprijzen van tegenwoordig.

Bij deze doe ik dus ook graag een oproep om mij allemaal 1 euro te storten. Bekijk het zo: het is voor een goed doel! Als jullie dat allemaal gedaan hebben dan zijn jullie ook allemaal nog welkom op de laatste activiteiten van dit jaar.

Op 5 november zullen we met z’n allen houtsprokkelen. Hierbij kunnen we goed gebruik maken van de handschoenen die door jullie weer fris en fruitig zijn. Op 11 november houden we dan een heus sint-maartensvuur aan ons KSA-lokaal. We hopen jullie er allemaal terug te zien, samen met vrienden en familie.

Uiteindelijk zien we jullie nog terug op 26 november en 3 december voor nog twee gezellige activiteiten. Ik verklap nog niet alles, maar het heeft te maken met een kerststal en een goedheilig man.

Het ga jullie goed!

Leider Rik en de andere hernieuwerleiding

5 novemberHoutsprokkelen26 novemberDe kerststal
11 novemberSint-Maarten3 decemberDe kerststal: deel 2
19 novemberGeen activiteit