Brief jongknapen januari – maart 2023

Hallo jongknapen 

Hoe kan ik deze brief anders beginnen dan jullie, heel de familie en alle kennissen, vrolijke feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Laten we er op proosten dat er in 2023 evenveel leuke activiteit zijn en dat we, een heel jaar door, iedereen van jullie zullen zien komen met lach op jullie snoet.

De eerste activiteit van dit nieuwe jaar is de zwemactiviteit op 4 februari (vergeet dus zeker je zwembroek niet). Op deze activiteit gaan we zwemmen (wat de naam al wel een beetje verklapt). We spreken die dag af aan de ingang van het zwembad. Na al die waterpret gaan we de weken daarop verder met de activiteiten, leuke bosspelen en misschien wel een spelletje Dakje Tip. Wees er dus maar zeker van dat je je niet gaat vervelen dit jaar.

Ken jij misschien vriendjes die zich wel vervelen doorheen dit jaar? Dan kan je ze altijd uitnodigen om mee te komen naar de vriendjesdag op 18 februari. Dit is geen gewone activiteit, neen, op deze dag mogen al de vriendjes meekomen naar de activiteit en GRATIS eens komen proberen hoe het is om een echte stoere KSA’er te zijn

Ook hebben we deze periode weer onze jaarlijkse vader-zoonactiviteit gepland op 1 april en nee, dit is geen grap dus neem je papa zeker mee om ook eens een leuke activiteit mee te maken. Voor de quizzers onder ons wordt er op dezelfde dag ook een quiz georganiseerd door onze vzw.

Oké, nu ben je ook weer mee met wat er deze periode allemaal te wachten staat en kunnen al deze belangrijke data in de agenda verschijnen. Graag sluit ik deze brief nog af te sluiten met alle liefde van alle jongknapenleiding. 

Tot binnenkort!

4 februariZwemactiviteit11 maartGeen activiteit
11 februariGeen activiteit18 maartBootcamp met Tijs
18 februariVriendjesdag 25 maartDe paashaas zoeken
25 februariGeen activiteit1 aprilVader-zoonactiviteit
4 maartYoga