Brief knapen januari – maart 2023

Hieperdeknaperdepiep 

We zijn (afhankelijk van wanneer je dit leest) een nieuw jaar ingevlogen! De leiding wenst jullie alvast een jofel jaar en dat al jullie goede voornemens nu wel eens mogen lukken. Nu de buikjes gevuld zijn met het lekkere eten van Kerstmis en Nieuwjaar kunnen jullie natuurlijk niet wachten om een nieuw jaar vol activiteiten tegemoet te lopen, jaja wij dus ook niet.

De leidingsgroep kan jullie al verblijden met een eerste activiteit op 4 februari, namelijk de zwemactiviteit!! Wiehie lekker zwemmen! Daarna zullen er nog een paar normale activiteiten maar desalniettemin leuke activiteiten volgen op 4/18 februari en 4/18/25 maart.

18 februari is een speciale dag, het is dan namelijk vriendjesdag! Een dag waarop we jullie aanmoedigen om al jullie vriendjes mee te nemen om eens GRATIS (en verzekerd) mee te proberen met de KSA. We hopen hier toch een aantal nieuwe gezichten te zien!

En oohjaa bijna vergeten! Vader-zoonactiviteit staat weer om de hoek en misschien dit jaar wel met een 1 aprilgrap want jahaa deze activiteit is op 1 april. Versterk dus zeker de band met je papa nog meer op deze dag.We zijn al verschillende leuke/spannende activiteiten aan het klaarstomen, dus kom af! Dat is tevens ook de dag dat de quiz van onze vzw plaatsvindt, dus mocht een van jouw ouders, broers, zussen, nonkels of tantes (enzovoort, en zo verder) een fervente quizzer is, raad ze dan zeker aan om te komen! Ouders ontvangen hier binnenkort nog een mail over. 

Het is nog niet voor deze periode, maar voor de gezinnen die nu al hun paasvakantie aan het invullen zijn laten we alvast weten dat het paasweekend traditiegetrouw het laatste weekend van de paasvakantie zal plaatsvinden.

4 februariZwemactiviteit11 maartgeen activiteit
11 februariGeen activiteit18 maartGeheimen van de kosmos achterhalen
18 februariVriendjesdag (activiteit)25 maartDoen alsof we de scouts zijn
25 februarigeen activiteit1 aprilVader-zoonactiviteit
4 maartEzel (Seb) rijden