Brief Piepjongknapen januari-februari 2018

Beste piepjongknaapjes

 

Eerst en vooral wensen we jullie een gelukkig nieuwjaar toe namens de hele leidersgroep. We hopen dat het nieuwe jaar jullie veel geluk zal brengen, dat al jullie dromen mogen uitkomen en jullie evenveel succes mogen hebben bij de dames als de leiding.

Winter is here. De tijd van dikke truien, warme chocolade, cadeautjes en gezellige familiefeestjes. De kerstperiode is spijtig genoeg voorbij, al staat er wel nog een cadeautje onder de boom; de KSA die weer begint! Jippie (jullie juichen hier). We beginnen er weer aan op vrijdag 26 januari. Voor één keer hebben we op vrijdag activiteit omdat we gaan zwemmen aan het stedelijk zwembad Lommel. De activiteit zal doorgaan van 19u00 tot 21u00.

Toen we alle leuke activiteiten bekeken die op het programma staan, konden we niet anders dan denken aan de papa’s. Die papa’s, die altijd maar saai thuis moeten zitten, verveeld door alle rust en aftellend naar het uur dat het zoontje weer thuis komt. Na lang nadenken zijn we tot de oplossing gekomen; een vader-zoon activiteit! De papa mag binnenkort eens mee komen zien hoe flink jullie allemaal spelen. De activiteit zal plaatsvinden op 28 april. Verdere informatie over de activiteit zal nog op de site worden geplaatst.

Hierbij willen we ook nog eens mededelen dat we opzoek zijn naar nieuwe kookouders voor ons aankomend KSA kamp. De kookouders zullen met ons mee op kamp gaan van 21 tot 31 juli. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en stuur een mailtje naar christiaanvdrmeulen@hotmail.com of een berichtje via de facebook pagina. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een leider aan te spreken op de activiteit over uw interesse! Meer informatie hierover vindt u op onderstaande link

https://www.ksalommelcentrum.be/we-zoeken-nieuwe-kookouders/

Met jeugdige groet

De piepjongknapen leiding

06/01: geen activiteit 10/02: geen activiteit
13/01: geen activiteit 17/02: Het schip van kapitein Barbados
20/01: geen activiteit 24/02: KSA Viking run
26/01: Zwemactiviteit (vrijdagavond)  
03/02: So you think you can KSA