NIEUWE KOOKOUDERS GEZOCHT

Beste leden, ouders en sympathisanten

We zijn opzoek naar nieuwe kookouders voor het aankomende KSA kamp. Ons kamp valt elk jaar van 21 tot 31 juli.

Wat houdt het in?

De kookploeg bestaat uit ongeveer 6-7 mensen om jullie een beeld te geven. Je mag zelf kiezen hoeveel personen en welke personen in het kookouders ‘team’ zitten, vrienden, familie; iedereen is welkom. Jullie gaan dan met ons mee op kamp vanaf 21 tot 31 juli.

We eten drie keer per dag; ’s morgens , ’s middags en ’s avonds. Het moeten geen ingewikkelde gerechten zijn, voorbeelden van maaltijden die we (bijna) elk jaar wel eten zijn pannenkoeken, balletjes in tomatensaus, aardappelen met kippenboutjes, ’s morgens boterhammen met chocopasta… Jullie zijn hier vrij in en mogen zelf kiezen welke gerechten jullie willen maken! De leiding en kookouders van de voorbije jaren zullen jullie ook wat helpen met de hoeveelheden van het eten dat moet aangekocht worden, of voor eventuele tips te geven enzovoort!

20819313_10154554274506199_2778695766654321650_oKookouder zijn is altijd heel gezellig, elk jaar zijn we met een leuke groep leiding en leden. Het is veel meer dan gewoon koken, ’s avonds kunnen jullie gezellig wat kaarten, overdag met de kinderen spelen. We gaan ook een etentje of dergelijke organiseren zodat we elkaar al wat leren kennen. Ook elk jaar na het kamp organiseren we een etentje om jullie te bedanken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan liefst zo snel mogelijk een mailtje naar christiaanvdrmeulen@hotmail.com of stuur een berichtje naar onze Facebook pagina. Het is ook helemaal niet verplicht om meerdere jaren mee te gaan; als jullie het volgende jaar niet kunnen of niet meer willen is dit geen enkel probleem.

 

 

Met vriendelijke groeten

Cas de Bruijn

Media verantwoordelijke