Brief Jongknapen januari-februari 2018

Dag jongknapen en ouders

 

Allereerst een gelukkig nieuwjaar en een fijne vakantie toegewenst van de hele leidersploeg! We kijken er naar uit om weer een jaar boordevol leuke activiteiten te hebben en niet te vergeten, een geweldig kamp.

Het eerste op de agenda in het nieuwe jaar staat de jaarlijkse zwemactiviteit. Deze zal doorgaan op 26 januari in het Stedelijk zwembad van Lommel. Het belooft weer een spetterende activiteit te worden die een keer zal doorgaan op een vrijdagavond van 19u00 tot 21u00. Vergeet zeker jullie zwembroek niet en indien nodig, jullie zwembril ook niet. Wat ook altijd handig kan zijn, is een muntje voor een locker om je kleren in op te bergen.

Een volgende activiteit van dit werkjaar waar we alvast jullie aandacht op willen vestigen, is een vader-zoon activiteit. Zoals de naam het al zegt, is het dus een activiteit die je samen met je papa kan doen. Het belooft super leuk en spannend te worden. Meer info hierover volgt nog, maar de datum ligt al wel vast namelijk op 28 april.

Zoals elk jaar, gaan we natuurlijk ook op kamp in de zomervakantie. Hier beleven we altijd super leuke momenten met de groep en krijgen we altijd super lekker eten. Om dit eten te voorzien, zoeken we voor het kamp van 21-31 juli 2018 nog kookouders. Kent u iemand of kan u ons zelf te hulp schieten voor een heel kamp of voor een paar dagen? Gelieve dan contact op te nemen met de hoofdleiding. Zij zijn altijd aanwezig aan de Soeverein als u uw kind komt brengen of halen na de activiteit. U kan hun ook altijd contacteren via onze mail. info@ksalommelcentrum.be. Alvast bedankt voor de reacties!

 

Verder kijken wij er natuurlijk weer naar uit om er een super jaar van te maken en goed te kunnen starten in 2018.

 

Met vriendelijke groeten

 

De jongknapenleiding

06/01: geen activiteit 10/02: geen activiteit
13/01: geen activiteit 17/02: Wat is jouw IQ?
20/01: geen activiteit 24/02: Levenslessen
26/01: Zwemactiviteit
03/01: Clash of KSA