Brief piepjongknapen april-mei 2022

Beste piepjongknapen

Ik had vandaag echt eens zin in een lekker ijsje. Ik had cornetto’s, raketijsjes en calippo’s liggen in mijn diepvries. Ik ben dus natuurlijk gegaan voor een calippo, want die zijn het lekkerste.

Terwijl ik aan het likken was aan mijn ijsje ging de telefoon. Gijs belde, gewoon om eens hallo te zeggen. Toen ik terug bij mijn ijsje kwam was het al gesmolten, zo warm was het! Op zaterdag 26 maart wordt het ook heel erg warm, we gaan dus verfrissende spelletjes spelen dan!

Op zaterdag 2 april is het tijd voor de jaarlijkse vader-zoonactiviteit. Lees er hier meer over en vergeet je niet in te schrijven!

Zoals jullie vast wel weten gaan we ook dit jaar op kamp! Het is natuurlijk heel normaal dat dit nog een beetje spannend kan zijn … Maar, geen nood! Op 15 tot 17 april, van vrijdagavond tot zondagmiddag, vindt ons paasweekendje plaats. Dit is een weekend vol fijne activiteiten aan ons KSA-lokaal, de Burcht. Meer informatie volgt binnenkort, maar wees zeker bij dit leuke voorproefje van ons kamp!

Hierna volgen weer de standaard activiteiten waar jullie zoveel van houden, tot we komen bij de daguitstap op 14 mei! Dit is altijd een gezellige dag met heel de KSA. Hoe en wat blijft nog even geheim, maar schrijf het zeker in je agenda.

Tot ziens, en hou je taai!

De piepjongknapenleiding

26 maartZwemactiviteit in het bos23 aprilDe Sahara oversteken
2 aprilVader-zoonactiviteit30 aprilWie is de mol?
9 aprilGeen activiteit7 meiGeen activiteit
15-17 aprilPaasweekendje14 meiDaguitstap