Redactioneel april – mei 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het weer wordt warmer, de zon toont zichzelf wat meer en de plantjes zijn aan het bloeien. En geloof het of niet, maar het KSA-jaar begint al aan zijn einde te lopen. Gelukkig komen er nog een hele hoop leuke activiteiten aan!

In april alleen al mogen we genieten van de vader-zoonactiviteit én het paasweekendje. Die eerste zal plaatsvinden op 2 april, je kan het inschrijvingsformulier vinden in een ander bericht op de site: vader-zoon. Tijdens het laatste weekend van de paasvakantie (15-17 april) zal traditiegetrouw het paasweekendje plaatsvinden. Dit weekendje in ons lokaal is sterk aan te raden. Het zorgt ervoor dat we elkaar allemaal beter leren kennen en voor jongere leden is dit een voorproefje voor het kamp in de zomer. De benodigdheden en alle belangrijke uitleg voor het weekendje komen in een apart bericht op de site.

De daguitstap zal dit jaar op 14 mei doorgaan, de locatie houden we echter nog even geheim. In mei zal er ook nog een ouderavond plaatsvinden, ook hier ontvangen jullie nog een mail voor. Hier zal de werking, de locatie en het thema van het kamp alsook de verbouwingen worden belicht.

Het is nog vrij ver weg, maar voor degenen die door het goede weer al aan de zomer aan het denken zullen we nu al zeggen dat het kamp wederom van 21 tot 31 juli zal doorgaan (voor piepjongknapen: 24 tot 31 juli). De locatie blijft ook hier nog geheim en wordt pas medegedeeld op de ouderavond en in het kampboekje.

Als u nog vragen hebt, spreek dan gerust een leider aan na de activiteit, mail of bel.

Sam Van Noyen

Hoofdleider