Brief knapen april-mei 2022

Wazaaa, woezoee, waddup katjes!

Jullie waren waarschijnlijk al aan het wachten op de nieuwe knapenbrief, dus aanschouw!

Allereerst een kleine update van waar jullie leiding tegenwoordig zoal mee bezig is:

  • Jorrit: is nog steeds volop bezig met zijn opleiding tankbouwkunde aan de Militaire Universiteit Safraanbroek.
  • Brecht: houdt zich de laatste tijd voornamelijk bezig met meditatie en yoga, vandaar het lange haar.
  • Lars: heeft de voorbije maand de lotto gewonnen en chillt nu gewoon, werken gaat niet meer nodig zijn voor hem.
  • Simon: na zijn muzikale carrière (zoals gezien op INSTAFEST) is hij begonnen aan een modecarrière, voornamelijk als designer, maar soms staat hij zelf achter de lens.

Zo, nu jullie weer up-to-date zijn over onze dagdagelijkse bezigheden kunnen we het hebben over de KSA. Om te beginnen geef ik jullie al een kleine tip over het kampthema:

Stel je voor, je wordt wakker in een veld of bos en je hebt geen eten op zak. Je weet niet wat te doen dus je begint een boom te slaan en je gebruikt het gevonden hout om gereedschap te maken. Nadat je wat eten hebt verzameld om je honger te stillen, besluit je dat gereedschap uit hout niet goed genoeg is. Je besluit dus om te upgraden naar steen. Na een tijdje heb je de smaak wel te pakken en besluit je de wereld te verkennen, bovengronds, maar ook ondergronds in de talrijk aanwezige grotten. Hier vind je ontzettend veel kostbare materialen: goud, zilver, maar bovenal… diamant! Nu kan je jezelf bewapenen met diamanten uitrusting om verschillende avonturen te beleven.

Fantastisch toch …

Het is echter nog even wachten op kamp dus zie hier een kalender vol leuke activiteiten!

Op zaterdag 2 april vindt onze traditionele vader-zoonactiviteit plaats, lees er hier meer over! Ook jullie zijn namelijk hartelijk welkom met jullie papa.

In het weekend van 15 tot 17 april is het tijd voor ons paasweekendje. Dit is een leuk voorproefje van kamp met heel de KSA! We slapen ook in onze eigen lokalen, cool. Meer informatie volgt binnenkort!

Na weer enkele normale activiteiten, volgt uiteindelijk nog onze daguitstap op zaterdag 14 mei! Je weet vast al dat we hier graag wat geheimzinnig over doen, maar houdt het maar vrij in je agenda! Of in de agenda van je mama en papa! Dit wordt namelijk een legendarische dag …

Met vriendelijke groeten

Jullie leidertjes

26 maart1 april? Nee grapje, 26 maart!23 aprilDe slimste knaap
2 aprilVader-zoonactiviteit30 aprilDe sterkste knaap
9 aprilGeen activiteit7 meiGeen activiteit
15-17 aprilPaasweekendje14 meiDaguitstap