Brief knapen september – oktober 2023

Beste knapen

Ik hoop dat jullie allemaal goed uitgerust zijn van het kamp, want de zomervakantie loopt ten einde en dat betekent dat de KSA binnenkort weer van start gaat!

Nu jullie weer helemaal fris en energiek zijn, beginnen we op 16 september met de startactiviteit, namelijk W.E.D.O. of Word Één Der Onzen. We verwachten jullie om 14 uur aan De Soeverein! Neem zeker al jullie vriendjes mee, want het belooft een erg leuke activiteit te worden. 

Na de W.E.D.O., vanaf 16.30 uur, organiseren we een startdagbar aan het KSA-lokaal. Hier kunnen jullie ouders (en jullie) naartoe komen om kleding te passen en te kopen, de leiding te ontmoeten, vragen te stellen en iets te eten en te drinken. We hebben sinds kort ook een vzw, het bestuur hiervan zal klaarstaan voor verdere informatie over dit nieuwe gedeelte van onze werking. Neem ook zeker een kijkje bij de tafel met verloren voorwerpen van kamp!

Er staan nog veel andere leuke activiteiten op de planning, zoals de normale zaterdagmiddagactiviteiten en op 21 oktober vindt de jeugddag plaats, een activiteit met alle jeugdbewegingen van Lommel. Meer informatie zal volgen.

Net zoals voorgaande jaren gaan we niet verklappen wie jullie nieuwe leiding is, maar ik zal jullie wel wat hints geven.

De eerste leider mogen jullie al weten, dat ben ik: **** *******. Sommige onder jullie kennen mij van vorig jaar toen ik leider was bij de **********. Voor mijn tweede jaar als leider besloot ik om een andere groep te leiden, en zo ben ik bij de knapen terechtgekomen. Dit jaar zal ik jullie banverantwoordelijke zijn, wat betekent dat jullie of jullie ouders altijd naar mij toe kunnen komen bij vragen of problemen.

Over de tweede leider zal ik niet zoveel vertellen, omdat jullie hem waarschijnlijk al kennen van vorig jaar!

De derde en laatste leider is ook aan zijn tweede jaar als leider begonnen. Vorig jaar was hij nog leiding bij de **************, maar ook hij besloot dat het tijd was voor verandering en kwam zo bij jullie terecht!

Dit is alles wat ik vandaag met jullie wil delen. Tot binnenkort!

De knapenleiding

16 septemberW.E.D.O.14 oktoberGeen activiteit
22-23 septemberGeen activiteit – INSTAFEST20 oktoberDag van de Jeugdbeweging
30 septemberINSTAFEST afterparty-activiteit21 oktoberJeugddag
7 oktoberGe zijt het of ge zijt het niet28 oktoberMennekes VS machine