Brief knapen september-oktober 2019

Dag ouders en knapen

 

Ons nieuwe werkjaar is weer begonnen! Wij hebben genoten van het afgelopen jaar en kijken met heuglijke blik terug naar ons geweldige zomerkamp.

Zo’n nieuw werkjaar neemt veel veranderingen met zich mee. Zo zijn de verdelingen van de leiding weer helemaal door elkaar geschud en hopen wij weer vele nieuwe gezichten onder de leden te mogen verwelkomen. Wie jullie leiding zal worden, zullen jullie moeten ontdekken op onze eerste activiteit. Die activiteit zal er eentje worden waar er geen tijd is om rustig te keuvelen met je kameraden. Neen. Deze activiteit zal er eentje worden waar de volle inzet van iedereen wordt verwacht. Het zal een activiteit worden die jullie je zullen herinneren tot jullie samen tijd in een rusthuis doorbrengen, zo episch wordt deze activiteit!

Onze startactiviteit zal plaatsvinden op zaterdag 14 september om 14 uur. Zoals altijd verzamelen wij voor de Soeverein. Omstreeks 16u30 zullen de leden onder begeleiding van de leiding terug naar de Soeverein worden gebracht.

Ook dit jaar staan er weer heel wat leuke activiteiten op jullie te wachten! Zo zullen we variëren tussen bosspelen en pleinspelen en zullen we ons best doen om de activiteiten onvergetelijk te maken! In de periode van september-oktober staan er 4 activiteiten op jullie te wachten. De data van deze activiteiten kunnen jullie in onderstaande kalender terugvinden.

Wil je graag mee onze toffe bende vervolledigen dit jaar, maar heb je nog vragen omtrent de werking van de KSA? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Jullie kunnen bij ons terecht via mail, telefoon of gewoon voor of na de activiteiten!

De leiding kan alleszins niet wachten om er samen met jullie weer een topjaar van te maken!

 

Met vriendelijke KSA-groeten

De knapenleiding

 

14 september Startactiviteit 12 oktober Geen activiteit
21 september Met je hoed in de hand, schijnt de zon in de ogen 19 oktober Dag van de Jeugdbeweging
28 september Geen activiteit 26 oktober Geen activiteit
5 oktober Spel en vertier en dit en dat