Brief jonghernieuwers september-oktober 2019

Ewa fakka a neven en drerries

 

Deze nieuwe jaar wordt tantoehard en dat wil dus zeggen dat we opnieuw gaan hosselen en lijpe ov’tjes gaan knallen met allang die merry op de linkerbaan. Of zo zouden ze dat althans op de straat zeggen. Na jullie zwoele zomer is het weer tijd voor een frisse start in een nieuw schooljaar …

Maar er is ook goed nieuws! Wij, als leiding, zullen tal van activiteiten voorzien waar jullie doorheen het jaar elke week opnieuw naar zullen uitkijken. Met een grote, diverse groep zullen er heel wat avonturen voor de boeg liggen met de meest epische momenten.

Zoals algemeen geweten vinden de activiteiten van de jonghernieuwers (JHN) plaats op vrijdagavond van 20h30 tot 23h00. Hierop zijn echter enkele uitzonderingen zoals de WEDO (‘Word Eén Der Onzen aka startactiviteit), de Dag van de Jeugdbeweging en de daguitstap. Voor de startactiviteit worden jullie op 14 september om 14h00 aan het lokaal verwacht!

Omdat de data van de activiteiten op vrijdagavond kunnen afwijken van de geplande kalender, wordt dit altijd nog gecommuniceerd via sociale media.

 

Thallaaa

 

14 september Startactiviteit 11 oktober Geen activiteit
20 september Lezing over papyrologie 19 oktober Dag van de Jeugdbeweging
27 september Geen activiteit 25 oktober Geen activiteit
4 oktober Twitteren met Tijs